RU UA
1

Як краще для здоров'я — їсти сало зі шкіркою чи без

Здоров'я 14:30 - 10 серпня 2024

Ця тема викликала масу суперечок серед любителів продукту

Як краще для здоров'я — їсти сало зі шкіркою чи без

Їсти сало зі шкіркою чи без/Фото: istockphoto

Свиняча шкурка надзвичайно багата на корисні речовини, але чи можна її їсти? На цю тему серед любителів продукту є багато суперечок, але правда одна, і вона точно здивує скептично налаштованих.

Всупереч поширеній думці, шкірку від сала їсти можна, але тільки не в сирому вигляді.

Хоч це і "важкий" для перетравлення продукт, у ньому немає вуглеводів. А головна перевага шкурки в її вмісті — він крутіший, ніж у будь-яких покупних вітамінів. У салі є холін, кальцій, калій, магній, натрій, залізо, фосфор, вітаміни Н, Е, РР і групи В.

Готувати шкурку дуже просто: потрібно відокремити її від сала і гарненько почистити. Далі розрізати її на смужки і варити в каструлі з водою та лушпинням від цибулі протягом 2 годин.

Нагадаємо, що Землю накрила магнітна буря: скільки вона триватиме.

Джерело: Ukr.Media

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин