Дієтологи назвали напій, який зменшує шкоду від жирної їжі
Також завжди варто пам'ятати про поміркованість

Дієтологи назвали напій, який зменшує шкоду від жирної їжі/Фото: pexels
Дієтологи звернули увагу на корисні властивості апельсинового соку в контексті вживання жирної та високовуглеводної їжі.
Деталі
За словами лікарів, апельсиновий сік, багатий на флавоноїди та вітамін С, здатний зменшити окислювальний стрес і запалення, спричинені такими продуктами, як піца чи гамбургери.
Експерти наголосили, що не тільки апельсиновий сік, а й інші продукти, як-от свіжі апельсини та виноград, мають аналогічний ефект.
Фахівці рекомендують використовувати ці продукти для зниження шкоди від фастфуду, але закликають робити це помірно і не зловживати не найздоровішою їжею.
Раніше ми писали про те, яким має бути здоровий сніданок: поради дієтолога.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!