Рослинна дієта знижує ймовірність захворіти коронавірусом
Велика кількість овочі і фруктів у раціоні є хорошою профілактикою проти Covid-19

Фото: Unsplash/Автор - Gareth Hubbard
Вчені із США та Великої Британії проаналізували дані 532 тисяч людей, які розповідали про своє харчування ще до початку пандемії коронавірусу.
Серед учасників цих опитувань виявили понад 30 тисяч осіб, які заразилися коронавірусом. Дослідники співвіднесли захворюваність із типом раціону. Вони виявили, що люди, які дотримуються рослинної дієти та їдять більше фруктів і овочів мають на 41% менший шанс складного перебігу хвороби при інфікуванні Covid-19.
Також люди, які дотримувалися такої дієти на 9% рідше заражалися коронавірусом, порівняно із людьми, які віддавали перевагу м'ясу та жирній їжі.
Автори дослідження заявили, що правильний раціон є важливим елементом профілактики коронавірусу.
Раніше ми інформували, що в Україні збираються посилити карантин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!