Лікарка розповіла, при яких хворобах не можна їсти цибулю
Овоч може негативно вплинути на стан здоров'я

Фото: Pixabay/Автор — Couleur
Люди, які мають хвороби пов'язані з кишково-шлунковим трактом, повинні виключити зі свого раціону ріпчасту цибулю. Саме вона може негативно вплинути на здоров'я.
За словами лікарки, членкині Асоціації дієтологів Канади Наталії Нефьодової, унікальний хімічний склад цибулі пригнічує запальні процеси в організмі та зміцнює імунітет, однак овоч корисний не для всіх.
Продукт слід вживати з великою обережністю, якщо є порушення:
- шлунково-кишкового тракту;
- гастрит;
- схильність до печії.
Окрім цього, за словами лікарки, може існувати непереносність цибулі. Тоді її взагалі не можна їсти, задля уникнення неприємних і потенційно небезпечних симптомів.
Раніше ми розповідали, який овоч здатен захистити від тромбів та "поганого" холестерину.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!