Японські вчені назвали продукт, який знижує ризик інсульту

Здоров'я 21:12 - 17 вересня 2021

Продукт знижує ймовірність інсульту на 16%

Японські вчені назвали продукт, який знижує ризик інсульту

Фото: Pixabay/Автор — Couleur

Науковці з Японії провели дослідження, яке показало вплив харчових звичок на організм. Протягом 15 років наукові діячі спостерігали за більш ніж 70 тисячами жителів Азії.

У дослідженні брали участь люди у віці до 74 років. Зазначається, що спочатку учасники експерименту не мали ознак проблем з серцево-судинною системою.

З'ясувалося, що вживання в їжу продуктів, вироблених на основі арахісу і самого арахісу в чистому вигляді, в середньому знижувало ймовірність інсульту на 16%. Крім того, продукт позитивно позначився й на зниженні ризику ішемії мозку. У цьому випадку ймовірність знизилася на 20%.

Раніше ми розповідали про продукт, який захищає від діабету і раку.

Джерело: Ukrhealth

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів