ОСТАННІ
28 лютого, неділя
27 лютого, субота
26 лютого, пʼятниця
Більше новин

Які продукти покращують імунітет

Здоров'я 15:50 - 23 лютого 2021 0

Регулярне вживання яблук, бананів, вівсянки, квасолі і інших продуктів зміцнить імунну систему

Які продукти покращують імунітет

Зараз питання міцного імунітету як ніколи актуальне. Для його підтримки, звичайно, можна приймати вітаміни, однак правильне харчування є запорукою міцної імунної системи. Деякі продукти здатні зміцнити організм людини, якщо їх вживати регулярно.

Яблука
Кверцитин захищає клітини головного мозку від процесів руйнування. Ці плоди благотворно впливають і на мікрофлору кишечника, а також виробляють бутират, який необхідний для живлення клітин стінок кишечнику.

Банани
Навiть один банан на день допоможе дорослим людям контролювати свій тиск, а дітей захистить від розвитку астми.

Фасоль
Цей продукт є джерелом величезної кількості мікроелементів, які підвищують імунітет і захищають від ревматизму. Цинк регулює вуглеводний обмін. Також квасоля є профілактикою раку.

Капуста
Це незамінний овоч для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Найбільш корисною вважається бiлокачана і червона капуста. Навіть 150 грамів на день допоможе значно поліпшити стан здоров'я.

Овсянка
Регулярне вживання цієї каші допоможе вивести холестеринові відкладення з організму і знизити рівень цукру в крові. Бета-глюкан, що входить до складу вівсянки, стимулює вироблення антитіл, які необхідні для захисту від патогенних факторів.

Кефір
Полісахарід кефірних грибків має протимікробну дію. Вміщені в кефірі пробіотики позитивно впливають на мікрофлору кишечника.

Раніше ми розповіли, чим небезпечне регулярне вживання вершкового масла.

Источник: Healthinfo.ua

Читайте також

0 коментарів

ВИДЕО

Больше видео