Медики виявили корисні властивості червоної цибулі
Овоч має багато корисних властивостей

Фото: Pixabay/Автор — HolgersFotografie
В складі червоної цибулі підвищений вміст антоціанів. Ця речовина допомагає знизити рівень холестерину та зміцнити стінки кровоносних судин.
Рівень холестерину можна зменшити на 20%, якщо людина буде вживати червону цибулю 2-3 місяці.
В овочі є вітаміни A, B, C та PP. Вони стимулюють роботу травного тракту, метаболізму, а також допомагають схуднути. Компоненти цибулі сприяють поліпшенню стану шкіри.
Окрім цього, овоч здатний вбивати пухлинні клітини. Лікарі радять вживати цибулю тим, хто відчуває біль в шлунку, а також при бактеріальних та вірусних хворобах.
Раніше повідомляли, медики виявили цілющу властивість буряка.
Додамо, перець чилі знижує ризик серцево-судинних захворювань.
Також інформували, яблучний оцет знижує рівень цукру в крові.
0 коментарів