Вчені назвали продукт, який запобігає розвитку цукрового діабету й зміцнює імунітет
Цей суперфуд знижує рівень цукру в організмі всього за пів години
Вчені назвали ідеальний продукт для зниження рівня цукру в крові/Фото: Chung Sung-Jun/Getty Images
Кількість хворих на цукровий діабет у світі швидко зростає, частково тому, що цей стан нерозривно пов’язаний з ожирінням. Заклади охорони здоров’я формують списки продуктів, які знижують рівень цукру в крові. Одним з таких найкращих продуктів є Женьшень.
Корінь Женьшеня можна вживати у безлічі різних форм, а рівень цукру в крові він знижує всього за пів години.
В одному дослідженні, опублікованому в Journal of Medicinal Food, було відзначено значне зниження рівня глюкози в крові через 30 хвилин після того, як група добровольців з порушенням рівня глюкози натще спожила корейський сорт червоного женьшеню.
Дослідження є одним із багатьох, які підтверджують, що і азіатський, і американський женьшень знижують рівень глюкози в крові у діабетиків 2 типу.
Деякі дослідження також продемонстрували, що після вживання женьшеню в організмі спостерігається поліпшення тригліцеридів, загального холестерину та ліпопротеїнів низької щільності. У поєднанні з великою кількістю антиоксидантів цей продукт не лише знижує рівень цукру, але й зміцнює імунітет.
Раніше ми писали про те, кому не можна їсти гранат.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!