Фахівці розповіли, скільки за сніданком можна вживати солодкого
Як зробити сніданок збалансованим

фото pixabay.com
Дієтологи стверджують, що вживання солодощів допомагає швидше прокинутися і включитися в роботу, так як цукор є важливим джерелом енергії. Однак, не варто забувати, що цукор буває різним.
Цукор буває доданим - той, який ми звикли купувати в магазині, та природним - той, який зустрічається в ягодах, фруктах та овочах. Ці види цукру сильно відрізняються за своїм впливом на організм людини.
Лікар-дієтолог Андрій Бобровський каже:
Якщо в процесі прийому їжі ви будете їсти природний цукор, то це можна, він нешкідливий для організму при адекватних дозах, але доданий цукор не принесе користі.
Разом з тим, також важлива кількість уживаного цукру. За словами дієтолога, пара цукерок не заподіє шкоди. При цьому лікар нагадав, що будь-який цукор - прості вуглеводи, які дадуть лише "коротку ситість". Для правильної роботи організму необхідно вживати жири, білки та складні вуглеводи.
Раніше ми називали топ продуктів для корисного сніданку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!