2 продукти, які варто регулярно їсти після 40
Ця їжа допоможе зміцнити ваш організм

Продукти, які потрібно їсти після 40/Фото: Getty images
Після 40 років дуже важливо сильніше стежити за здоров'ям ретельніше, тому що в цей момент збільшується ймовірність захворювання на безліч хвороб. Досвідчені дієтологи радять додати до свого раціону хрестоцвіті овочі та грецький йогурт.
Деталі
Білокочанна капуста, броколі, цвітна, листова, брюссельська капуста та інші хрестоцвіті овочі багаті на різні антиоксидантні ферменти, вітаміни та мінерали. Темно-зелені сімейства хрестоцвітих — джерела фітонутрієнтів, які допомагають зменшити запалення та знизити ризик розвитку онкології.
Крім того, споживання овочів сімейства хрестоцвітих — відмінний спосіб регулювати рівень гормонів, що безумовно може стати в пригоді з віком, особливо коли ви входите в менопаузу
Грецький йогурт корисний для здоров'я кишківника, тому що в ньому багато білка, але мало калорій. Він також містить пробіотики – корисні бактерії для травлення. Річ у тому, що коли кишківник здоровий, він краще засвоює поживні речовини з їжі. Здоровий кишківник також допоможе регулювати обмін речовин в організмі, що призводить до здорової втрати ваги.
Раніше ми писали, від яких харчових звичок варто відмовитися після 50 років. Відмова від певних аспектів у вашому стилі харчування дозволить у кращому стані підтримувати здоров'я.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!