ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Дієтолог розповіла, яка крупа зберігає серце та мозок надовго

Здоров'я 19:00 - 01 травня 2023

Фахівці радять споживати цю страву регулярно

Дієтолог назвала дуже корисну крупу/Фото: Getty images

Дієтолог назвала дуже корисну крупу/Фото: Getty images

Дієтолог порадила частіше споживати булугур, щоб два найважливіші органи, такі як серце і мозок, були у відмінному стані.

Деталі

Дана крупа є профілактикою серцево-судинних захворювань, таких як кардіоміопатія, аритмія, гіпертонія, ІБМ.

Також у булугур складається з безлічі харчових волокон, які уповільнюють всмоктування холестерину, вуглеводів, виводячи залишок організму. Лікарі рекомендують цю крупу діабетикам, оскільки вона не підвищує рівень цукру в крові.

Булугур при цьому є джерелом вітамінів групи B, яких потребує наша нервова система. Регулярне споживання цієї крупи здатне підтримувати активність нейронів та допомагати пам'яті, мисленню. Також воно знижує ризик нейродегенеративних захворювань, включаючи хвороби Альцгеймера та Паркінсона.

Раніше ми писали, яка їжа вдвічі знижує ризики інсульту. Ці продукти варто додати до свого щоденного раціону.

Джерело: 24 novosti

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин