Що їсти для профілактики раку: вчені назвали важливі продукти
Споживання ряду продуктів може значно знизити ймовірність серії небезпечних захворювань.

Споживання бобових - профілактика раку/Фото: Getty images
Вчені рекомендують споживати бобові для профілактики онкологічних захворювань.
Деталі
У бобових багато корисних властивостей, які знижують ймовірність розвитку раку. Саме в цих продуктах є корисні елементи, такі як: ніацин, вітамін С, рибофлавін. Також у складі є ферменти, важливі для людського організму. Це амілаза, протеаза, ліпаза та фітаза.
Також у цих продуктів є жирні кислоти та фітинова кислота. Для того, щоб знизити ймовірність онкології, лікарі радять їсти сочевицю та квасолю мінімум два рази на тиждень.
Багато "експертів" здорового способу життя розповідають про необхідність детокс-дієт, які нібито очищують організм від шкідливих шлаків. Лікарі розповіли, чи справді користі такі дієти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!