Молоко у каві знижує ймовірність одного з видів раку
Цей компонент знижує ймовірність серйозної проблеми.

Кава в молоці - профілактика одного з видів раку/Фото: Getty images
Вчені повідомляють, що молоко у каві знижує ймовірність появи раку стравоходу.
Деталі
Гарячий напій здатний роз'їдати тканини стравоходу, що призводить до появи злоякісних пухлин. Молоко знижує температуру напою і дозволяє йому комфортно засвоїтись в організмі.
При вживанні чорної кави в організмі знижується всмоктування кальцію, а додавання молока до кави допомагає компенсувати цей недолік.
Проте вчені попереджають, що каву з молоком можна пити не всім. Якщо у вас є порушення або захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної або нервової систем, то варто від нього утриматися.
Також ми повідомляли, що дієтолог пояснила, чому екстремальна веганська дієта може бути дуже шкідливою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!