Французьке ноу-хау: подружжя створило м'ясне морозиво
Десерт має присмак свинячого жиру

фото vice.com
Патріс та Катерина Ріауте займаються фермерством на заході Франції. У 2009 році через молочну кризу подружня пара опинилася в поганому фінансовому становищі і мало не продала худобу.
Їхній син Матьє почув, що чоловік і жінка мають намір позбутися від своїх тварин, і благав їх не робити цього. Саме тоді Патріс та Катерина почали виробляти морозиво зі свого продукту - свинини.
Особливим інгредієнтом морозива є свинячі ріллети - це м'ясо, приготоване на повільному вогні і консервоване в жирі.
Дружина фермера каже:
Коли морозиво потрапляє вам на язик, ви відразу ж відчуваєте смак молока, а в кінці - присмак свинячого жиру.
Покупці незвичайного десерту кажуть, що на смак він солодкий з солоним присмаком, а на вигляд нічим не відрізняється від звичайного морозива.
Раніше ми розповідали, що заради порції безкоштовних суші десятки людей змінили ім'я на "Лосось".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!