ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Простий рецепт соковитої спаржі в беконі

Різне 16:30 - 11 травня 2025

Встигніть приготувати цю смакоту

Простий рецепт соковитої спаржі в беконі

Простий рецепт соковитої спаржі в беконі/Фото: istockphoto

Свіжа спаржа – один із гастрономічних символів весни. На жаль, її життя коротке. Воно починається в квітні, а закінчується в середині червня. Тому й насолодитися цим продуктом треба максимально. Тож пропонуємо вам простий та дуже смачний рецепт спаржі в беконі, який захочеться готувати знову і знову.

Інгредієнти:

  • спаржа 250 г
  • бекон 100 г
  • пармезан за смаком
  • часник 2 зубчики

В спаржі відрізаємо кінці, чистимо.

Занурюємо в киплячу воду і варимо 2 хв, перекладаємо в холодну воду.

Обмотуємо беконом і обсмажуємо на пательні з часником до золотої скоринки.

Посипаємо пармезаном і насолоджуємось. Смачного!

Тане у роті: соковитий шашлик та ідеальний маринад

Джерело: vistovska_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин