Простий рецепт соковитої спаржі в беконі
Встигніть приготувати цю смакоту

Простий рецепт соковитої спаржі в беконі/Фото: istockphoto
Свіжа спаржа – один із гастрономічних символів весни. На жаль, її життя коротке. Воно починається в квітні, а закінчується в середині червня. Тому й насолодитися цим продуктом треба максимально. Тож пропонуємо вам простий та дуже смачний рецепт спаржі в беконі, який захочеться готувати знову і знову.
Інгредієнти:
- спаржа 250 г
- бекон 100 г
- пармезан за смаком
- часник 2 зубчики
В спаржі відрізаємо кінці, чистимо.
Занурюємо в киплячу воду і варимо 2 хв, перекладаємо в холодну воду.
Обмотуємо беконом і обсмажуємо на пательні з часником до золотої скоринки.
Посипаємо пармезаном і насолоджуємось. Смачного!
Джерело:
vistovska_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні