Смачно та знімає стрес: готуємо найтрендовішу закуску 2025 року
Рецепт нашумілої битої редиски

Готуємо найтрендовішу закуску 2025 року/Фото: smachnenke
Здавалося б – така проста страва: сезонний овоч маринований в оцті, олії та спеціях, а як вона полюбилася мережі! Рецептів битої редиски можна знайти безліч, але є спільно моменти для усіх. Перше: аби редиска краще промаринувалася, її треба розбити. Можна й порізати, але тоді страва не буде такою ефектною та соковитою. Друге: аби заправити редиску підходять будь-які маринади.
Інгредієнти:
- редиска - 400 г;
- олія - 2 ст.л;
- оцет - 1 ст.л;
- цибуля;
- часник - 2 зубчики;
- сіль - 1 ч.л;
- цукор - 1 ч.л;
- кріп/петрушка/зелена цибуля.
Приготування:
Легенько відбийте редиску, щоб вона трохи потріскалася.
Перекладіть в миску, додайте часник, цибулю, зелень, сіль, цукор, оцет та олію.
Закрийте миску та гарно струсіть, щоб усе рівномірно перемішалося.
Відправте у холодильник на годину, але ще смачніше буде, якщо залишити на ніч.
Ви будете шоковані тим, наскільки це просто: готуємо вишукані французькі тости
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!