ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Полуничне варення з цілими ягодами: секрети приготування

Різне 14:30 - 15 червня 2025

Стане чудовим доповненням до будь-якого десерту

Полуничне варення з цілими ягодами: секрети приготування

Полуничне варення з цілими ягодами: секрети приготування/Фото: istockphoto

Пропонуємо вам цікавий рецепт заготовки з полуниці. Варення з ягід з чебрецем вражає своїм неповторним смаком і ароматом. Ці ласощі ідеально поєднуються з млинцями, йогуртом або ж сирниками на сніданок.

Інгредієнти:

  • 1 кг полуниці
  • 800 г цукру
  • 1 уп. желфіксу
  • 50 мл води
  • 7 гілочок чебрецю

Приготування:

Полуницю промийте й очистіть від хвостиків.

Змішайте ягоди з желфіксом, додайте цукор і воду.

Поставте все на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть ще 3-4 хвилини.

Приберіть піну і додайте чебрець, тримайте на вогні ще 1 хвилину.

Розлийте варення по стерилізованих банках, закатайте кришками і дайте охолонути. Зберігайте в темному прохолодному місці.

Соковито та дієтично: готуємо ліниві чебуреки з тортильї

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин