Полуничне варення з цілими ягодами: секрети приготування
Стане чудовим доповненням до будь-якого десерту

Полуничне варення з цілими ягодами: секрети приготування/Фото: istockphoto
Пропонуємо вам цікавий рецепт заготовки з полуниці. Варення з ягід з чебрецем вражає своїм неповторним смаком і ароматом. Ці ласощі ідеально поєднуються з млинцями, йогуртом або ж сирниками на сніданок.
Інгредієнти:
- 1 кг полуниці
- 800 г цукру
- 1 уп. желфіксу
- 50 мл води
- 7 гілочок чебрецю
Приготування:
Полуницю промийте й очистіть від хвостиків.
Змішайте ягоди з желфіксом, додайте цукор і воду.
Поставте все на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть ще 3-4 хвилини.
Приберіть піну і додайте чебрець, тримайте на вогні ще 1 хвилину.
Розлийте варення по стерилізованих банках, закатайте кришками і дайте охолонути. Зберігайте в темному прохолодному місці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!