Часникове масло: ароматний рецепт з двох інгредієнтів
Смачніше, ніж вершкове

Часникове масло: ароматний рецепт з двох інгредієнтів/Фото: istockphoto
Хліб з маслом — улюблений перекус багатьох. Але цього можна зробити цікавішим та насиченим смаком. Для цього можна зробити у домашніх умовах часникове масло. Для цього потрібно всього два інгредієнти та мінімум часу.
Інгредієнти:
- Часник
- Оливкова або соняшникова олія
Щоб приготувати часникове масло потрібно взяти кілька головок часнику, почистити їх та розділити на зубчики. Кількість часнику потрібно розраховувати залежно від того, скільки масла ви хочете отримати.
Далі його потрібно помістити у чашу блендера та залити або оливковою, або соняшниковою олією так, щоб вона покривала усі зубчики часнику. Останнім кроком треба збивати часник з олією до однорідної консистенції.
Отримане часникове масло після приготування варто зберігати в холодильнику. Використовувати його можна для смаження, замість основи для соусів, замість звичайної олії у салатах і пастах, ну і звичайно замість вершкового масла у бутербродах.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!