ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Цей кавовий десерт підкорює серця: спробуйте панакоту, яка тане в роті

Різне 20:51 - 14 травня 2025

Вона стане вашим улюбленим десертом

Цей кавовий десерт підкорює серця: спробуйте панакоту, яка тане в роті

Цей кавовий десерт підкорює серця: спробуйте панакоту, яка тане в роті / Фото: Freepik

Усі проситимуть поділитися рецептом.

Вам знадобиться:

  • 2 склянки жирних вершків
  • 1/2 склянки завареної чорної кави
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 1 столова ложка порошку розчинного еспресо
  • півтори чайної ложки ванільного екстракту
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/2 склянки молока
  • пакет неароматизованого порошкового желатину

Спосіб приготування:

  1. Збийте в каструлі жирні вершки, каву, коричневий цукор, порошок еспресо, сіль і ваніль. Нагрівайте на середньо-слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не стане гарячою, а цукор і порошок еспресо не розчиняться, від 5 до 7 хвилин. Не кип'ятіть.
  2. Тим часом налийте 1/2 склянки незбираного молока в невелику миску. Посипте зверху желатином і залиште на 5 хвилин, щоб желатин набух.
  3. Зніміть каструлю з вогню. Додайте желатин і перемішайте до повного розчинення.
  4. Помістіть ситечко з дрібними сітками у велику термостійку мірну чашку або велику миску, бажано з носиком для наливання. Обережно вилийте кавову суміш через ситечко.
  5. Перелийте проціджену кавову суміш у скляний посуд або креманки і дайте охолонути до кімнатної температури, приблизно 30 хвилин. Потім поставте панакоту в холодильник до повного застигання, приблизно на 4 години.

Нещодавно ми ділилися рецептом кремового супу з броколі та сиром.

Джерело: Allrecipes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин