Цей кавовий десерт підкорює серця: спробуйте панакоту, яка тане в роті
Вона стане вашим улюбленим десертом

Цей кавовий десерт підкорює серця: спробуйте панакоту, яка тане в роті / Фото: Freepik
Усі проситимуть поділитися рецептом.
Вам знадобиться:
- 2 склянки жирних вершків
- 1/2 склянки завареної чорної кави
- 1/2 склянки коричневого цукру
- 1 столова ложка порошку розчинного еспресо
- півтори чайної ложки ванільного екстракту
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/2 склянки молока
- пакет неароматизованого порошкового желатину
Спосіб приготування:
- Збийте в каструлі жирні вершки, каву, коричневий цукор, порошок еспресо, сіль і ваніль. Нагрівайте на середньо-слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не стане гарячою, а цукор і порошок еспресо не розчиняться, від 5 до 7 хвилин. Не кип'ятіть.
- Тим часом налийте 1/2 склянки незбираного молока в невелику миску. Посипте зверху желатином і залиште на 5 хвилин, щоб желатин набух.
- Зніміть каструлю з вогню. Додайте желатин і перемішайте до повного розчинення.
- Помістіть ситечко з дрібними сітками у велику термостійку мірну чашку або велику миску, бажано з носиком для наливання. Обережно вилийте кавову суміш через ситечко.
- Перелийте проціджену кавову суміш у скляний посуд або креманки і дайте охолонути до кімнатної температури, приблизно 30 хвилин. Потім поставте панакоту в холодильник до повного застигання, приблизно на 4 години.
Нещодавно ми ділилися рецептом кремового супу з броколі та сиром.
Джерело:
Allrecipes
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні