ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидкий і простий рецепт яблучного крамблу

Різне 18:15 - 16 травня 2025

Як приготувати яблучний крамбл: повний рецепт

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Цей яблучний крамбл демонструє простоту в найкращому вигляді — саме те, що потрібно у прохолодну погоду. Лише 7 інгредієнтів, а всю важку роботу виконує духовка (не лише готує, а й зігріває кухню та наповнює дім божественним ароматом). Одна з головних переваг цього рецепта яблучного крамблу полягає в тому, що його можна приготувати переважно з продуктів, які завжди є у коморі. Якщо у вас є яблука у фруктовій вазі, ви майже готові. Тож раптове бажання посмакувати зігріваючим десертом може стати реальністю менш ніж за 45 хвилин!

Інгредієнти:

  • 3 середніх яблука, очищених від шкірки, насіння та нарізаних кубиками
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. білого цукру
  • 1/4 склянки води
  • 1/3 склянки борошна
  • 1/3 склянки білого цукру
  • 1/3 склянки традиційних вівсяних пластівців
  • 60 г масла, нарізаного
  • Морозиво або збиті вершки для подачі

Готуємо: Крок 1

Розігрійте духовку до 180°C (160°C з конвекцією). Змішайте яблука, лимонний сік, цукор і воду у невеликій каструлі на слабкому вогні. Готуйте, помішуючи, протягом 3 хвилин, або поки яблука злегка не розм'якнуть.

Крок 2

Щоб зробити крихту, змішайте борошно, цукор, вівсянку та масло в мисці. Кінчиками пальців перетріть масло з борошном, поки суміш не стане схожа на хлібні крихти.

Крок 3

Перекладіть яблука у жароміцну форму об’ємом 3 склянки, зливши більшу частину рідини. Посипте яблука крихтою. Випікайте в духовці 20–25 хвилин або до золотистого кольору. Подавайте теплим із морозивом або збитими вершками.

Як швидку і легку закуску спробуйте Грецький салат навиворіт.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин