Швидкий і простий рецепт яблучного крамблу
Як приготувати яблучний крамбл: повний рецепт

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Цей яблучний крамбл демонструє простоту в найкращому вигляді — саме те, що потрібно у прохолодну погоду. Лише 7 інгредієнтів, а всю важку роботу виконує духовка (не лише готує, а й зігріває кухню та наповнює дім божественним ароматом). Одна з головних переваг цього рецепта яблучного крамблу полягає в тому, що його можна приготувати переважно з продуктів, які завжди є у коморі. Якщо у вас є яблука у фруктовій вазі, ви майже готові. Тож раптове бажання посмакувати зігріваючим десертом може стати реальністю менш ніж за 45 хвилин!
Інгредієнти:
- 3 середніх яблука, очищених від шкірки, насіння та нарізаних кубиками
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ст. л. білого цукру
- 1/4 склянки води
- 1/3 склянки борошна
- 1/3 склянки білого цукру
- 1/3 склянки традиційних вівсяних пластівців
- 60 г масла, нарізаного
- Морозиво або збиті вершки для подачі
Готуємо: Крок 1
Розігрійте духовку до 180°C (160°C з конвекцією). Змішайте яблука, лимонний сік, цукор і воду у невеликій каструлі на слабкому вогні. Готуйте, помішуючи, протягом 3 хвилин, або поки яблука злегка не розм'якнуть.
Крок 2
Щоб зробити крихту, змішайте борошно, цукор, вівсянку та масло в мисці. Кінчиками пальців перетріть масло з борошном, поки суміш не стане схожа на хлібні крихти.
Крок 3
Перекладіть яблука у жароміцну форму об’ємом 3 склянки, зливши більшу частину рідини. Посипте яблука крихтою. Випікайте в духовці 20–25 хвилин або до золотистого кольору. Подавайте теплим із морозивом або збитими вершками.
Як швидку і легку закуску спробуйте Грецький салат навиворіт.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!