Забудьте про нудні десерти: це горіхове печиво змінить ваше уявлення про солодощі
Це святкове мексиканське печиво стане зіркою вашого столу

Тане в роті: відкрийте для себе секрет досконалого мексиканського весільного печива/Фото: кадр з відео
Це горіхове печиво заведено подавати на традиційних мексиканських весіллях. Хоча ж ніхто не забороняє побалувати себе ним у звичайнісінький день - тим паче, що воно дуже смачне і з чашкою кави або чаю "зайде" просто на ура.
В оригінальному рецепті печива Польворон використовуються горіхи пекан, проте їх можна сміливо замінити на більш доступний аналог – мигдаль, фундук або волоський горіх.
Рецепт печива Польворон: інгредієнти
- Горіхи 1 склянка
- Борошно 1 склянка
- Цукор 1/4 склянки
- Кориця 1/4 ч. л.
- Сіль щіпка
- Масло вершкове 150 г
- Цукрова пудра за смаком
Спосіб приготування горіхового печива:
- Змішайте борошно, горіхи, цукор, сіль, корицю, додайте вершкове масло кімнатної температури.
- Відправте тісто в холодильник на 30-60 хвилин.
- Зліпіть кульки об'ємом приблизно зі столову ложку і розкладіть на деко на відстані 3 см один від одного
- Випікайте за 160 градусів 20-25 хвилин. Готове печиво прикрасьте цукровою пудрою.
Хрустка, смачна, полунична галета — сезонний десерт, який буде дуже доречним до столу в перші дні літа. Красива й ароматна випічка потішить ваших рідних і близьких.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!