ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Забудьте про нудні десерти: це горіхове печиво змінить ваше уявлення про солодощі

Різне 13:17 - 20 травня 2025

Це святкове мексиканське печиво стане зіркою вашого столу

Забудьте про нудні десерти: це горіхове печиво змінить ваше уявлення про солодощі

Тане в роті: відкрийте для себе секрет досконалого мексиканського весільного печива/Фото: кадр з відео

Це горіхове печиво заведено подавати на традиційних мексиканських весіллях. Хоча ж ніхто не забороняє побалувати себе ним у звичайнісінький день - тим паче, що воно дуже смачне і з чашкою кави або чаю "зайде" просто на ура.

В оригінальному рецепті печива Польворон використовуються горіхи пекан, проте їх можна сміливо замінити на більш доступний аналог – мигдаль, фундук або волоський горіх.

Рецепт печива Польворон: інгредієнти

  • Горіхи 1 склянка
  • Борошно 1 склянка
  • Цукор 1/4 склянки
  • Кориця 1/4 ч. л.
  • Сіль щіпка
  • Масло вершкове 150 г
  • Цукрова пудра за смаком

Спосіб приготування горіхового печива:

  1. Змішайте борошно, горіхи, цукор, сіль, корицю, додайте вершкове масло кімнатної температури.
  2. Відправте тісто в холодильник на 30-60 хвилин.
  3. Зліпіть кульки об'ємом приблизно зі столову ложку і розкладіть на деко на відстані 3 см один від одного
  4. Випікайте за 160 градусів 20-25 хвилин. Готове печиво прикрасьте цукровою пудрою.

Хрустка, смачна, полунична галета — сезонний десерт, який буде дуже доречним до столу в перші дні літа. Красива й ароматна випічка потішить ваших рідних і близьких.

Джерело: Love and lemons

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин