Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші (День 6)
Паста з бараниною та баклажанами

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Тиждень ідей для страв, які можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші. Ваше планування харчування на тиждень стало значно простішим із цими швидкими, бюджетними рецептами. Усе в цьому меню займає 45 хвилин чи менше, і це напевно стане улюбленим у родині. Бонус: ці страви можна використовувати як вечерю або як наповнювач для ланч-боксу для дітей наступного дня. Вони також ідеально підходять як залишки або заздалегідь приготовані обіди для офісу. Прощайте, дорогі обіди!
День 6 – Паста з бараниною та баклажанами
Інгредієнти:
- 300 г пенне
- 1 ст. л. оливкової олії
- 500 г баранячого фаршу
- 1 ріпчаста цибуля, дрібно нарізана
- 2 зубчики часнику, роздавлені
- 1/4 склянки (70 г) томатної пасти
- Щіпка меленого кориці
- 1 великий баклажан, крупно нарізаний
- 1 1/2 склянки (375 мл) справжнього яловичого бульйону Coles Brand
- 1/4 склянки листя петрушки
Готуємо: Крок 1
Відваріть пасту у великій каструлі з киплячою водою, дотримуючись інструкції на упаковці, або до стану аль денте. Злийте воду.
Крок 2
Тим часом розігрійте олію у великій глибокій сковороді на середньо-високому вогні. Додайте фарш і цибулю. Готуйте, помішуючи дерев'яною ложкою, щоб розбити грудочки, протягом 5 хвилин або поки фарш не приготується. Додайте часник, томатну пасту і корицю. Готуйте, помішуючи, 1 хвилину або поки суміш не стане ароматною та добре перемішаною.
Крок 3
Додайте баклажан до фаршу на сковороді. Готуйте, помішуючи, 2 хвилини або поки все добре не змішається. Додайте бульйон. Тушкуйте 5 хвилин або поки баклажан не стане м’яким, а рідина трохи не випарується.
Крок 4
Додайте пасту в сковороду. Перемішайте. Приправте. Посипте петрушкою.
Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші (День 4).
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!