Навіть сусіди прибігли на запах: готуємо соковиті медово-гірчичні крильця
Справжній вибух смаку

Навіть сусіди прибігли на запах: готуємо соковиті медово-гірчичні крильця / Фото: Freepik
Ці курячі крильця з медовою гірчицею виходять надзвичайно хрусткими і водночас ніжними. Обов'язково готуйте заздалегідь, щоб крильця встигли просочитися приправою.
Вам знадобиться:
- півтори чайної ложки кукурудзяного крохмалю
- півтори чайної ложки розпушувача
- 1 чайна ложка часникового порошку
- 3/4 чайної ложки харчової соди
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/2 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
- кілограм курячих крилець
- 2 столові ложки меду або більше, якщо потрібно
- 2 чайні ложки винного оцту
- 1/4 склянки майонезу
- 2 столові ложки діжонської гірчиці
- 1 столова ложка жовтої гірчиці
- чорний мелений перець на смак
Спосіб приготування:
- У великій мисці збийте кукурудзяний крохмаль, розпушувач, часниковий порошок, соду, сіль і перець. Додайте курячі крильця в миску, щоб вони вкрилися паніровкою.
- Застеліть деко фольгою. Встановіть на деко решітку для охолодження. Рівномірно розкладіть крильця на решітці. Охолоджуйте крильця, не накриваючи, принаймні 4 години або до 24 годин перед запіканням.
- Розігріваємо духовку до 230 градусів.Випікайте крильця на решітці, періодично перевертаючи, 40-50 хвилин або до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки.
- Тим часом у невеликій каструлі змішуємо мед та оцет. Нагрійте на повільному вогні до розрідження меду, часто помішуючи. Зніміть з вогню і додайте майонез та обидві гірчиці. Приправити на смак чорним меленим перцем.
- Перекладіть соус у велику миску; додайте крильця так, щоб соус покрив їх.
Нещодавно ми ділилися рецептом салату, який освіжає краще, ніж смузі.
Джерело:
Allrecipes
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні