Кремовий суп з броколі та сиром: зігріваючий обід за лічені хвилини
Всього 30 хвилин – і на вашому столі вишуканий суп

Цей суп з броколі та чеддером підкорить серце/Фото: кадр з відео
Уявіть собі оксамитовий, зігріваючий суп, насичений ароматом свіжої броколі та спокусливо тягучим, яскравим смаком справжнього чеддеру. Ця страва – не просто обід, а справжня гастрономічна насолода, яка легко готується на вашій кухні. Готові перетворити звичайну вечерю на вишукану трапезу? Тоді цей рецепт саме для вас!
Рецепт супу з броколі та сиром: інгредієнти
- Броколі
- Цибуля та часник
- Олія
- Борошно
- Молоко
- Овочевий бульйон
- Морква
- Сир чеддер
- Сіль та перець
Спосіб приготування супу з броколі та сиром:
- У великій каструлі розігрійте вершкове масло або олію на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю та обсмажуйте її протягом 2-3 хвилин, доки вона не стане прозорою.
- Коли цибуля отримає легкий золотавий відтінок, додайте подрібнений часник. Пасеруйте ще хвилину, щоб розкрити аромат, після чого додайте терту моркву. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти з’єдналися.
- Влийте курячий бульйон, додайте сіль і переці. Варіть ще кілька хвилин. Додайте нарізану броколі.
- Змішайте молоко з борошном, додайте до супу та варіть його на повільному вогні, постійно помішуючи.
- Додавайте потроху сир невеликими порціями, добре перемішувати між додаваннями.
Важливо, суп варто готувати лише на невеликому вогні. Якщо ви спробуєте прискорити процес і збільшити вогонь, суп розшарується.
Раніше ми ділилися ідеальним рецептом для лінивих кулінарів. У нього є дві особливості: він, очевидно, дуже легко готується і доволі оригінальний. Йдеться про суп з пельменями (або ж варениками з м'ясом). Він надзвичайно смачний і прекрасно доповнить будь-яке меню.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!