Закуска "Білочка" стане вашим фаворитом: як зробити її ще смачнішою
Цікавий рецепт

Закуска "Білочка" стане вашим фаворитом: як зробити її ще смачнішою / Фото: УНІАН
Серед домашніх страв українців салат "Білочка" займає особливе місце. Його люблять за простоту, ніжний смак і універсальність. Цю страву також знають під іншими назвами: "Ластівчине гніздо", "Молодіжка", "Дракончик" або "Холостячок".
Інгредієнти:
- 6 яєць
- 3 плавлених сири
- 3 варені морквини
- 3–4 зубчики часнику
- 3–4 столові ложки майонезу
- сіль, перець – за смаком
- горіхи
Приготування:
- Натерти яйця і сир.
- Додати натерту моркву та подрібнений часник.
- Посолити і поперчити.
- Заправити майонезом.
- Добре перемішати.
Цей салат можна подавати як самостійну страву або як намазку на хліб. Якщо додати подрібнені горіхи, він стане ще смачнішим. Особливо добре смакує на тостах або крекерах.
Також читайте: Зелена спокуса: ніжні кабачки з бринзою та ароматом лісу.
Джерело:
УНІАН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні