ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Більш корисний курячий вершковий суп з локшиною

Різне 11:21 - 20 травня 2025

Здорове харчування стало простішим, легшим і смачнішим, ніж будь-коли

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Більш корисний курячий вершковий суп з локшиною. Здорове харчування стало простішим, легшим і смачнішим, ніж будь-коли. Цей ситний суп, приготований в одній каструлі, наповнений поживними інгредієнтами, такими як курка та імбир, і до того ж має менше калорій.

Інгредієнти:

  • 100 г рисової вермішелі
  • 2 ч. л. оливкової олії першого віджиму
  • 2 (близько 400 г) філе курячої грудки
  • Шматочок свіжого імбиру завдовжки 4 см, очищений, нарізаний соломкою
  • 2 зубчики часнику, роздавлених
  • 2 ст. л. жовтої пасти карі
  • 400 г солодкої картоплі (батату), очищеної і нарізаної шматочками товщиною 1,5 см
  • 1,5 л (6 склянок) курячого бульйону
  • Банка 270 мл легких кокосових вершків
  • 1 ст. л. світлого соєвого соусу
  • 1/2 вомбока (китайської капусти), тонко нашаткованої
  • 2 зелені цибулини-шалот, очищені й дуже дрібно нарізані
  • Гілочки свіжого коріандру для подачі
  • Довгий свіжий червоний перець чилі, нарізаний скибочками, для подачі (за бажанням)

Готуємо: Крок 1

Покладіть локшину у жаростійку миску. Залийте окропом так, щоб вона була повністю покрита водою. Залиште на 5–7 хвилин або до готовності. Злийте воду.

Крок 2

Тим часом розігрійте олію у вок на середньо-сильному вогні. Приправте курку і готуйте по 6 хвилин з кожного боку або до готовності. Перекладіть на тарілку і накрийте фольгою, щоб зберегти тепло.

Крок 3

Додайте імбир і часник у вок і обсмажуйте, помішуючи, протягом 1 хвилини або поки вони не стануть м'якими. Додайте пасту карі і смажте, помішуючи, 30 секунд, поки не з'явиться аромат. Додайте батат, бульйон і кокосові вершки. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму. Томіть 15–20 хвилин, щоб аромати розкрилися. Додайте соєвий соус.

Крок 4

Поки суп вариться, наріжте курку. Розкладіть капусту та локшину у сервісні тарілки. Залийте супом і викладіть зверху нарізану курку, цибулю-шалот, коріандр і чилі, якщо використовуєте.

Шукаєте нову ідею для частування на вечірку?.. Рецепт "Свинка в ковдрі".

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин