ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідея швидкої та легкої вечері: Легкий песто з курки та овочів

Різне 12:20 - 08 травня 2025

Ця проста страва з куркою, песто та овочами готується дуже швидко і легко

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Ви витрачаєте надто багато часу й зусиль на роздуми про те, «що приготувати на вечерю сьогодні?» Це може бути справжньою витратою часу й енергії! Є кілька простих рішень для вас. Ось ідея швидкої та легкої вечері, яка допоможе вам досягти своїх цілей, харчуватись краще, економити кошти, відчувати себе супергероєм і все ж залишити трохи часу для відпочинку наприкінці дня.

Легкий песто з курки та овочів. Ця проста страва з куркою, песто та овочами готується дуже швидко і легко, а також прекрасно зберігається у холодильнику і стане чудовим обідом на увесь тиждень!

Інгредієнти:

  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 цукіні
  • 1 жовтий кабачок
  • 1/2 червоної цибулі
  • 600 г курячого філе без кісток і шкіри
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 склянка замороженої зеленої квасолі
  • 1/3 склянки песто
  • 1/8 ч. л. солі
  • 1/8 ч. л. свіжомеленого перцю
  • 1 ст. л. тертого пармезану

Як приготувати: Інструкція

Наріжте болгарський перець, цукіні та жовтий кабачок, а також червону цибулю. Мені подобається нарізати овочі різної форми, але намагаюсь, щоб шматочки були приблизно однакового розміру.

Наріжте куряче філе кубиками розміром 1,5 см.

Додайте рослинну олію у велику сковорідку та розігрійте на середньому вогні. Коли сковорідка й олія добре розігріються, додайте курку й обсмажте, поки шматочки не стануть непрозорими (3–5 хвилин — курка продовжить готуватися поки ви додаєте овочі).

Додайте у сковороду стручкову квасолю й обсмажуйте ще 1–2 хвилини або поки вона повністю не розморозиться.

Додайте у сковороду болгарський перець і червону цибулю. Обсмажуйте ще 1–2 хвилини. Якщо у сковороді збирається багато рідини, трохи збільшіть вогонь. Температура має бути достатньо високою, щоб вода, яку виділяють овочі, швидко випаровувалась.

Додайте до сковороди кабачки та цукіні й продовжуйте смажити ще 2–3 хвилини або поки кабачки не стануть трохи м’якими.

Вимкніть вогонь, додайте песто у сковороду й перемішайте, поки всі інгредієнти не покриються соусом. Скуштуйте овочі й, якщо бажаєте, додайте солі, перцю чи додатково песто. Перед подачею злегка посипте тертим пармезаном.

Рецепти на будній вечір: Томатний суп із 5 інгредієнтів.

Джерело: budgetbytes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин