Ідея швидкої та легкої вечері: Легкий песто з курки та овочів
Ця проста страва з куркою, песто та овочами готується дуже швидко і легко

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Ви витрачаєте надто багато часу й зусиль на роздуми про те, «що приготувати на вечерю сьогодні?» Це може бути справжньою витратою часу й енергії! Є кілька простих рішень для вас. Ось ідея швидкої та легкої вечері, яка допоможе вам досягти своїх цілей, харчуватись краще, економити кошти, відчувати себе супергероєм і все ж залишити трохи часу для відпочинку наприкінці дня.
Легкий песто з курки та овочів. Ця проста страва з куркою, песто та овочами готується дуже швидко і легко, а також прекрасно зберігається у холодильнику і стане чудовим обідом на увесь тиждень!
Інгредієнти:
- 1 червоний болгарський перець
- 1 цукіні
- 1 жовтий кабачок
- 1/2 червоної цибулі
- 600 г курячого філе без кісток і шкіри
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 склянка замороженої зеленої квасолі
- 1/3 склянки песто
- 1/8 ч. л. солі
- 1/8 ч. л. свіжомеленого перцю
- 1 ст. л. тертого пармезану
Як приготувати: Інструкція
Наріжте болгарський перець, цукіні та жовтий кабачок, а також червону цибулю. Мені подобається нарізати овочі різної форми, але намагаюсь, щоб шматочки були приблизно однакового розміру.
Наріжте куряче філе кубиками розміром 1,5 см.
Додайте рослинну олію у велику сковорідку та розігрійте на середньому вогні. Коли сковорідка й олія добре розігріються, додайте курку й обсмажте, поки шматочки не стануть непрозорими (3–5 хвилин — курка продовжить готуватися поки ви додаєте овочі).
Додайте у сковороду стручкову квасолю й обсмажуйте ще 1–2 хвилини або поки вона повністю не розморозиться.
Додайте у сковороду болгарський перець і червону цибулю. Обсмажуйте ще 1–2 хвилини. Якщо у сковороді збирається багато рідини, трохи збільшіть вогонь. Температура має бути достатньо високою, щоб вода, яку виділяють овочі, швидко випаровувалась.
Додайте до сковороди кабачки та цукіні й продовжуйте смажити ще 2–3 хвилини або поки кабачки не стануть трохи м’якими.
Вимкніть вогонь, додайте песто у сковороду й перемішайте, поки всі інгредієнти не покриються соусом. Скуштуйте овочі й, якщо бажаєте, додайте солі, перцю чи додатково песто. Перед подачею злегка посипте тертим пармезаном.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!