Салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром — порція сили та задоволення!
Плюсом цього салату є ситність

Салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром — порція сили та задоволення!/Фото: przepisy.pl
Салат "Лісоруб" можна готувати як основну страву, адже він дуже ситний. Його чудово брати із собою на роботу та споживати у вигляді перекусу. Страва смачна, ситна, поживна, вона насичує організм необхідними калоріями та мінералами.
Що треба:
- курячі грудки - 5 штук
- Приправа Knorr Golden Chicken - 2 столові ложки
- салат - 1 штука
- палка ковбаси - 1 штука
- твердий сир - 120 грамів
- маринований огірок - 4 штуки
- червона цибуля - 1 штука
- Часникова заправка для салату - 1 упаковка
- петрушка - 0,5 пучка
- хрін - 1 столова ложка
- Майонез - 4 столові ложки
- М'який кетчуп - 4 столові ложки
- вода - 3 столові ложки
- олія - 5 ложок
Приготування:
Видаліть з м’яса будь-які перетинки та злегка побийте молотком для м’яса, щоб товщина шару не перевищувала 2 см. Змішайте приправу Knorr з олією та натріть нею м’ясо. Смажте м'ясо на сковороді приблизно 10 хвилин, періодично перевертаючи його.
Тим часом порвіть салат на маленькі шматочки і покладіть його у велику миску. Наріжте кубиками цибулю, сир, огірки та ковбасу і додайте до салату.
В іншій мисці змішайте майонез з кетчупом, водою, хроном та заправкою для салату. Наріжте смажені курячі грудки кубиками.Тепер змішайте всі інгредієнти з соусом, м’ясом і подрібненою петрушкою. Перекладіть у менші миски та подавайте.
Раніше ми писали про те, як приготувати "суші" з крупи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!