ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром — порція сили та задоволення!

Різне 10:59 - 12 травня 2025

Плюсом цього салату є ситність

Салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром — порція сили та задоволення!

Салат "Лісоруб" з куркою, ковбасою та сиром — порція сили та задоволення!/Фото: przepisy.pl

Салат "Лісоруб" можна готувати як основну страву, адже він дуже ситний. Його чудово брати із собою на роботу та споживати у вигляді перекусу. Страва смачна, ситна, поживна, вона насичує організм необхідними калоріями та мінералами.

Що треба:

  • курячі грудки - 5 штук
  • Приправа Knorr Golden Chicken - 2 столові ложки
  • салат - 1 штука
  • палка ковбаси - 1 штука
  • твердий сир - 120 грамів
  • маринований огірок - 4 штуки
  • червона цибуля - 1 штука
  • Часникова заправка для салату - 1 упаковка
  • петрушка - 0,5 пучка
  • хрін - 1 столова ложка
  • Майонез - 4 столові ложки
  • М'який кетчуп - 4 столові ложки
  • вода - 3 столові ложки
  • олія - 5 ложок

Приготування:

Видаліть з м’яса будь-які перетинки та злегка побийте молотком для м’яса, щоб товщина шару не перевищувала 2 см. Змішайте приправу Knorr з олією та натріть нею м’ясо. Смажте м'ясо на сковороді приблизно 10 хвилин, періодично перевертаючи його.

Тим часом порвіть салат на маленькі шматочки і покладіть його у велику миску. Наріжте кубиками цибулю, сир, огірки та ковбасу і додайте до салату.

В іншій мисці змішайте майонез з кетчупом, водою, хроном та заправкою для салату. Наріжте смажені курячі грудки кубиками.Тепер змішайте всі інгредієнти з соусом, м’ясом і подрібненою петрушкою. Перекладіть у менші миски та подавайте.

Раніше ми писали про те, як приготувати "суші" з крупи.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин