ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Тропічна симфонія м’яса: свиняча вирізка в беконі з ананасом на рисовій подушці

Різне 10:49 - 20 червня 2025

Смак цієї страви сподобається навіть гурманам

Тропічна симфонія м’яса: свиняча вирізка в беконі з ананасом на рисовій подушці

Тропічна симфонія м’яса: свиняча вирізка в беконі з ананасом на рисовій подушці/Фото: przepisy.pl

Свиняча вирізка в беконі з ананасом і рисом — це вибух контрастів. Соковита свинина має ніжну текстуру, а ананас приносить яскраву кисло-солодку ноту. Рис своєю м’якою вираженістю доповнює смак.

Що треба:

  • свиняча вирізка - 600 грамів
  • копчений бекон - 10 грамів
  • Приправа для м'яса - 1 упаковка
  • цибуля - 1 штука
  • ананас - 0,5 штуки
  • кінза - 0,5 пучка
  • мед - 1 столова ложка
  • мелений чорний перець - 1 щіпка
  • олія - 2 столові ложки
  • масло - 2 столові ложки
  • зубочистки
  • вода - 1 склянка

Приготування:

Помийте та очистіть вирізку. Змішайте приправу для м’яса з оливковою олією та обваляйте нею м’ясо. Загорніть вирізки в скибочки копченого бекону та закріпіть зубочистками. Потім поставте в холодильник на 30 хвилин. Наріжте цибулю та кінзу. Очистіть ананас, виріжте тверду серцевину, наріжте кубиками.

Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте мариновані вирізки з усіх боків, потім викладіть у форму для запікання. Поставте в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.

У тій самій сковороді обсмажте цибулю на вершковому маслі. Додайте ананас і тушкуйте деякий час. Залийте все склянкою води, приправте перцем і дрібкою солі (якщо вважаєте за потрібне) і додайте мед. Варіть, поки ананас повністю не стане м’яким.
Наріжте смажену вирізку та посипте кінзою. Подавайте з ананасом та рисом.

Раніше ми писали, як приготувати сендвічі з шинкою та ананасом.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин