Тропічна симфонія м’яса: свиняча вирізка в беконі з ананасом на рисовій подушці
Смак цієї страви сподобається навіть гурманам

Тропічна симфонія м’яса: свиняча вирізка в беконі з ананасом на рисовій подушці/Фото: przepisy.pl
Свиняча вирізка в беконі з ананасом і рисом — це вибух контрастів. Соковита свинина має ніжну текстуру, а ананас приносить яскраву кисло-солодку ноту. Рис своєю м’якою вираженістю доповнює смак.
Що треба:
- свиняча вирізка - 600 грамів
- копчений бекон - 10 грамів
- Приправа для м'яса - 1 упаковка
- цибуля - 1 штука
- ананас - 0,5 штуки
- кінза - 0,5 пучка
- мед - 1 столова ложка
- мелений чорний перець - 1 щіпка
- олія - 2 столові ложки
- масло - 2 столові ложки
- зубочистки
- вода - 1 склянка
Приготування:
Помийте та очистіть вирізку. Змішайте приправу для м’яса з оливковою олією та обваляйте нею м’ясо. Загорніть вирізки в скибочки копченого бекону та закріпіть зубочистками. Потім поставте в холодильник на 30 хвилин. Наріжте цибулю та кінзу. Очистіть ананас, виріжте тверду серцевину, наріжте кубиками.
Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте мариновані вирізки з усіх боків, потім викладіть у форму для запікання. Поставте в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
У тій самій сковороді обсмажте цибулю на вершковому маслі. Додайте ананас і тушкуйте деякий час. Залийте все склянкою води, приправте перцем і дрібкою солі (якщо вважаєте за потрібне) і додайте мед. Варіть, поки ананас повністю не стане м’яким.
Наріжте смажену вирізку та посипте кінзою. Подавайте з ананасом та рисом.
Раніше ми писали, як приготувати сендвічі з шинкою та ананасом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!