Соковито та дієтично: готуємо ліниві чебуреки з тортильї
Швидкий та смачний рецепт

Соковито та дієтично: готуємо ліниві чебуреки з тортильї/Фото: скрін
Смачні та швидкі чебуреки можна приготувати з тортильї. У результаті ви отримаєте не лише дуже соковиті чебуреки, а ще й дієтичні. Смажити їх не потрібно.
Інгредієнти:
- 4 тортильї
- 400 г фаршу з філе стегна курки
- 150 г цибулі
- 10 г рубленої зелені
- сіль, перець, кунжут
- 40 г моцарели
- одне яйце
Порада: куряче філе не годиться для чебуреків. А от куряче стегно не сухе та ідеально підійде.
Приготування:
- нарізане м’ясо стегна перемелюю в фарш разом із цибулею. Або можна до готового фаршу натерти на терці цибулину
- додаємо до фаршу пучок зелені, сіль і перець, та все вимішуємо.
- на половину тортильї викладаємо і розмащуємо фарш. Краї тортильї змащуємо збитим яйцем. Поверх фаршу можна трішки присипати не жирною моцарелою.
- накриваємо другою половиною тортильї, гарно защіпуємо краї. Зверху тортилью теж змащуємо яйцем і присипаємо кунжутом.
- випікаємо при 180°C 20-25 хв і готово. Смачного!
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні