Ідея швидкої вечері для голодних і тих, хто не має часу
Швидкий вегетаріанський мінестроне

Мінестроне - ідеальний суп для середини тижня
Незалежно від того, чи маєте ви всього 10, 15 або 30 хвилин, щоб подати вечерю на стіл, ці швидкі, але смачні ідеї — від запіканок із пасти до смаженої картоплі та страв на одній сковороді — саме те, що вам потрібно.
Мінестроне — ідеальний суп для середини тижня: він готується з продуктів, які завжди є в коморі, він швидкий і корисний. Ось супер швидкий варіант.
Інгредієнти:
- 2 ст. л. оливкової олії, плюс трохи для збризкування
- 1 порей, розрізаний навпіл і тонко нарізаний
- 500 г підносу запечених овочів з часником і розмарином
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 л (4 склянки) рідкого овочевого бульйону "Массел"
- 400 г консервованої квасолі борлотті, промити, злити рідину
- 80 г сухих тонких спагеті, поламаних
- 60 г пакета молодої капусти
- 1 зубчик часнику, розрізаний навпіл
- 4 скибочки хліба на заквасці
Готуємо: Крок 1
Вийміть часник з дека для овочів і роздушіть його. Розігрійте олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте порей, часник і гілочку розмарину з дека для овочів. Готуйте, помішуючи, 3 хвилини або до появи аромату. Додайте решту овочів із дека. Готуйте, помішуючи, ще 3 хвилини — поки вони злегка не пом'якшать. Додайте томатну пасту. Готуйте, помішуючи, 1 хвилину.
Крок 2
Додайте бульйон і томат. Накрийте кришкою. Доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні 5 хвилин або поки овочі не почнуть пом'якшуватися. Додайте квасолю та макарони. Готуйте, час від часу помішуючи, 8 хвилин або поки макарони не будуть аль денте. Додайте капусту. Готуйте, помішуючи, поки не зів'яне.
Крок 3
Підрум'яньте хліб. Натерти зубчиком часнику. Збризнути оливковою олією та приправити. Подавати часникові тости із супом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!