ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидко, просто, геніально - більше ніяких нудних сніданків: готуємо французькі тости-крепи

Різне 09:04 - 12 травня 2025

Простий трюк із тортильєю перетворює звичний сніданок на вишуканий десерт, який обожнюють і діти, і дорослі. Готуйте серветки – буде дуже смачно!

Швидко, просто, геніально - більше ніяких нудних сніданків: готуємо французькі тости-крепи

Французькі тости-крепи / Фото: freepik

Здавалося б, чим ще можна здивувати світ сніданків? Але кулінарні експерименти не стоять на місці! Так-так, ви не помилилися. Тоненька тортилья занурюється в яєчну суміш із кленовим сиропом (а для особливої ніжності можна додати трохи молока чи вершків) і обсмажується на сковороді до апетитної золотистої скоринки. Результат? Щось середнє між французьким тостом і ніжним крепом — французькі тости-крепи!

Секрет цього кулінарного дива — у використанні тортильї на мигдалевому борошні. Вона не вбирає занадто багато яєчної суміші, але чудово нею покривається, утворюючи тонку й еластичну основу для вашого сніданку чи перекусу.

Але це ще не все! Французькі тости-крепи ідеально підходять не лише для сніданку. Спробуйте скрутити їх із джемом і йогуртом — і ви отримаєте чудовий варіант для ланчбоксу або швидкого перекусу протягом дня. І нехай вас не бентежить асоціація із шинкою та сиром — солодкий варіант точно підкорить вас!

Особливо смачні ці крепи з ягідним соусом (наприклад, із чорниці) або просто з розмороженими фруктами. Спробуйте — і ви точно не пошкодуєте!

Що вам знадобиться для створення цього кулінарного шедевру:

  • 3 яйця
  • 1 столова ложка кленового сиропу
  • 1–2 столові ложки вершків (за бажанням)
  • Щіпка кориці
  • 7–10 тортиль на мигдалевому борошні

Готуємо французькі тости-крепи крок за кроком:

  1. Готуємо яєчну суміш: Збийте разом яйця, кленовий сироп, корицю і вершки.
  2. Занурюємо тортильї: Занурте кожну тортилью в яєчну суміш так, щоб вона повністю вкрилась з обох боків.
  3. Смажимо крепи: Розігрійте сковороду на середньому вогні та розтопіть невелику кількість вершкового масла (за бажанням). Обсмажте кожну тортилью з обох боків до золотистого кольору.
  4. Подаємо на стіл: Складіть крепи навпіл або згорніть рулетиком. Подавайте з кленовим сиропом, ягодами, йогуртом чи джемом — на ваш смак!

Ця страва не лише неймовірно смачна, а й виглядає дуже апетитно. Тому не зволікайте — хутчіш беріться до приготування!

Обережно, можуть стати фірмовою стравою! Неймовірні синнабони з корицею.

Джерело: Рinchofyum

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин