Вівсяне печиво: смак дитинства за 30 хвилин
Ця випічка не зашкодить фігурі

За цим рецептом вівсяне печиво буде м'яким: готуємо корисний десерт/Фото: кадр з відео
Вівсяне печиво для багатьох людей - це частина дитинства. А ще це смачний смаколик до чаю, їжа у дорогу, перекус з собою на роботу або дитині у школу. Готується таке печиво легко, але не всі знають секрети, як зробити його м'яким та ніжним.
Рецепт вівсяного печива: інгредієнти
- Пшеничне борошно - 100 г.
- Яйце велике - 1 шт.
- Цукор - 50 г.
- Вівсяні пластівці - 125 г.
- Соняшникова олія - 2 ст. л.
- Сода харчова - 0.5 ч. л.
- Сіль за смаком.
- Лимонний сік - 0.5 ч. л.
Спосіб приготування вівсяного печива:
- Пластівці подрібнити в чаші блендера.
- Яйце збити з сіллю і цукром до однорідності. У яєчну масу додати олію і соду.
- Додати перемелені пластівці і просіяти борошно. Замісити однорідне тісто.
- Тісто розділити на дрібні кульки. Присипати стіл борошном і розкачати печиво. Щоб печиво було однаковим за розміром, можна видавити його склянкою.
- Викласти печиво на деко з пергаментом і випікати 30-45 хвилин при 180°.
Лимонні батончики — це просто знахідка у випадку, коли хочеться десерту, але щоб він був не занадто солодким. У цих батончиках просто ідеальний баланс кислих і солодких смаків, до того ж вони дуже легко готуються.
Джерело:
Love and Lemons
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні