ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вівсяне печиво: смак дитинства за 30 хвилин

Різне 15:47 - 07 травня 2025

Ця випічка не зашкодить фігурі

Вівсяне печиво: смак дитинства за 30 хвилин

За цим рецептом вівсяне печиво буде м'яким: готуємо корисний десерт/Фото: кадр з відео

Вівсяне печиво для багатьох людей - це частина дитинства. А ще це смачний смаколик до чаю, їжа у дорогу, перекус з собою на роботу або дитині у школу. Готується таке печиво легко, але не всі знають секрети, як зробити його м'яким та ніжним.

Рецепт вівсяного печива: інгредієнти

  • Пшеничне борошно - 100 г.
  • Яйце велике - 1 шт.
  • Цукор - 50 г.
  • Вівсяні пластівці - 125 г.
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Сода харчова - 0.5 ч. л.
  • Сіль за смаком.
  • Лимонний сік - 0.5 ч. л.

Спосіб приготування вівсяного печива:

  • Пластівці подрібнити в чаші блендера.
  • Яйце збити з сіллю і цукром до однорідності. У яєчну масу додати олію і соду.
  • Додати перемелені пластівці і просіяти борошно. Замісити однорідне тісто.
  • Тісто розділити на дрібні кульки. Присипати стіл борошном і розкачати печиво. Щоб печиво було однаковим за розміром, можна видавити його склянкою.
  • Викласти печиво на деко з пергаментом і випікати 30-45 хвилин при 180°.

Лимонні батончики — це просто знахідка у випадку, коли хочеться десерту, але щоб він був не занадто солодким. У цих батончиках просто ідеальний баланс кислих і солодких смаків, до того ж вони дуже легко готуються.

Джерело: Love and Lemons

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин