Просто варені пельмені – нудно? Тоді спробуйте додати їх у цей суп
З цим рецептом супу ви назавжди перестанете просто варити заморожені пельмені (або вареники з м'ясом)

Просто варені пельмені – нудно? Тоді спробуйте додати їх у цей суп/Фото: The Kitchn
Сьогодні поділимося з вами ідеальним рецептом для лінивих кулінарів. У нього є дві особливості: він, очевидно, дуже легко готується і доволі оригінальний. Йдеться про суп з пельменями (або ж варениками з м'ясом). Він надзвичайно смачний і прекрасно доповнить будь-яке меню. Звичайно, ми говоримо про морожені пельмені, але ви можете зліпити й самі (якщо не такі уже й ліниві).
Інгредієнти
- 2 столові ложки смаженої кунжутної олії (можна замінити оливковою)
- 4 стеблини зеленої цибулі, тонко нарізані
- 4 зубчики часнику, подрібнити
- 1 столова ложка очищеного та подрібненого імбиру
- 1/2 чайної ложки солі (можна дати більше, якщо вам смакує)
- Каструля курячого бульйону (з кубика)
- 3 столові ложки соєвого соусу
- Пів кілограма заморожених пельменів (не розморожувати)
- 80 грамів молодого шпинату
- 100 грамів тертої моркви
Спосіб приготування
- Нагрійте 2 столові ложки смаженої кунжутної олії у великій каструлі на середньому вогні. Додайте 4 тонко нарізаних цибулі, 4 подрібнених зубчики часнику, імбир та сіль. Готуйте, періодично помішуючи, до сильного аромату, приблизно 1 хвилину.
- Додайте курячий бульйон та 3 столові ложки соєвого соусу. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Додайте пельмені і варіть до готовності.
- Зніміть каструлю з вогню. Додайте молодий шпинат та моркву. Почекайте поки шпинат зів’яне, приблизно хвилину. Спробуйте на смак і приправте сіллю за потреби.
Фрикадельки, що тануть у роті: томатна класика для затишного столу.
Джерело:
The kitchn
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні