Курка на сковороді за пів години: рецепт, що підкорює будь-кого
Готуємо курку з медом, імбиром і соєвим соусом

Курка на сковороді за пів години: рецепт, що підкорює будь-кого/Фото: pexels
Приготуйте ароматну курку в медовому соусі з імбиром, часником, соєвим соусом та лимонним соком — лише за 30 хвилин. Ідеально смакує з рисом і броколі.
Інгредієнти
- 4 курячі грудки (близько 600 г), нарізані кубиками по 2–3 см
- 2 ст. л. борошна
- 40 г свіжого імбиру, натертого
- 4 зубчики часнику, подрібнені
- 6 ст. л. соєвого соусу
- 5 ст. л. меду
- Сік ½–1 лимона (за смаком)
- 1 ст. л. олії (соняшникова, рисова, ріпакова тощо)
- відварений рис та броколі на пару для подачі (за бажанням)
Спосіб приготування
Крок 1
Обсипте курячі шматочки борошном, посоліть і перемішайте, щоб м’ясо було рівномірно покрите.
Крок 2
Змішайте імбир, часник, соєвий соус, мед і половину лимонного соку в окремій посудині.
Крок 3
На сильному вогні розігрійте сковороду з олією. Обсмажуйте курку 3–4 хвилини до легкої золотистої скоринки.
Крок 4
Влийте соус, смажте ще близько 10 хвилин, постійно помішуючи, поки курка не приготується, а соус не загусне.
Крок 5
Скуштуйте й, за потреби, додайте ще лимонного соку. Подавайте з гарячим рисом і броколі.
Раніше ми писали: Простий рецепт соковитої спаржі в беконі
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!