ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курка на сковороді за пів години: рецепт, що підкорює будь-кого

Різне 09:25 - 12 травня 2025

Готуємо курку з медом, імбиром і соєвим соусом

Курка на сковороді за пів години: рецепт, що підкорює будь-кого

Курка на сковороді за пів години: рецепт, що підкорює будь-кого/Фото: pexels

Приготуйте ароматну курку в медовому соусі з імбиром, часником, соєвим соусом та лимонним соком — лише за 30 хвилин. Ідеально смакує з рисом і броколі.

Інгредієнти

  • 4 курячі грудки (близько 600 г), нарізані кубиками по 2–3 см
  • 2 ст. л. борошна
  • 40 г свіжого імбиру, натертого
  • 4 зубчики часнику, подрібнені
  • 6 ст. л. соєвого соусу
  • 5 ст. л. меду
  • Сік ½–1 лимона (за смаком)
  • 1 ст. л. олії (соняшникова, рисова, ріпакова тощо)
  • відварений рис та броколі на пару для подачі (за бажанням)

Спосіб приготування

Крок 1

Обсипте курячі шматочки борошном, посоліть і перемішайте, щоб м’ясо було рівномірно покрите.

Крок 2

Змішайте імбир, часник, соєвий соус, мед і половину лимонного соку в окремій посудині.

Крок 3

На сильному вогні розігрійте сковороду з олією. Обсмажуйте курку 3–4 хвилини до легкої золотистої скоринки.

Крок 4

Влийте соус, смажте ще близько 10 хвилин, постійно помішуючи, поки курка не приготується, а соус не загусне.

Крок 5

Скуштуйте й, за потреби, додайте ще лимонного соку. Подавайте з гарячим рисом і броколі.

Раніше ми писали: Простий рецепт соковитої спаржі в беконі

Джерело: bbcgoodfood

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин