Так млинці ви ще не готували: рецепт корейських хоттоків
Ці панкейки готуються так само легко, як і звичайні, але набагато смачніші

Так млинці ви ще не готували: рецепт корейських хоттоків/Фото: The Bakeanista
Хоттоки – це солодкі та хрусткі млинці, начинені кремовою сумішшю горіхів або насіння, які зазвичай подають як вуличну їжу в Кореї. Їх часто складають навпіл у паперовий стаканчик, щоб зручно насолоджуватися ними під час прогулянки. Це відмінний рецепт, якщо ви любите млинці, але хочете поекспериментувати.
Інгредієнти (на 8 млинців)
- 1 склянка теплої води (240 мл)
- 1 пакетик сухих дріжджів
- 310 грамів борошна
- 4 столові ложки олії виноградних кісточок (додати більше за потреби)
- 1 чайна ложка солі
Для начинки:
- 30 грамів дрібно нарізаних волоських горіхів
- 2 столові ложки кленового сиропу
- 3 столові ложки цукру
- ½ чайної ложки солі
- ½ чайної ложки ванільного екстракту
Спосіб приготування
- У чаші міксера з гачком для тіста змішайте теплу воду та дріжджі та залиште на 10 хвилин до утворення піни. Додайте борошно, 2 столові ложки олії з виноградних кісточок і сіль і перемішуйте на середній швидкості, поки тісто не перетвориться у кульку, приблизно 10 хвилин.
- Накрийте миску кухонним рушником або поліетиленовою плівкою і дайте тісту відпочити при кімнатній температурі протягом 1,5 години або поки воно не збільшиться вдвічі.
- Поки тісто піднімається, приготуйте начинку: у маленькій мисці змішайте волоські горіхи, кленовий сироп, цукор, сіль і ваніль.
- Розділіть тісто на 8 частин. Розкачайте кожну частину в кульку, а потім розплющте її в диск завширшки 10-12 сантиметрів. Покладіть повну чайну ложку начинки на середину кожного диска, потім знову зробіть кульку, щоб начинка опинилася всередині.
- Розігрійте 2 столові ложки олії виноградних кісточок на антипригарній або чавунній сковороді на середньому вогні. Покладіть кульку тіста на сковороду та розрівняйте у диск шириною до 10 сантиметрів і товщиною приблизно пів сантиметра. Продовжуйте натискати на диск, доки нижня частина не стане золотисто-коричневою, приблизно 2 хвилини.
- Переверніть хотток і готуйте, поки інша сторона не стане золотисто-коричневою, ще 2 хвилини. Повторіть те ж саме з іншими хоттоками додаючи більше олії на сковороду за потреби. Смачного!
Раніше ми писала про те, як приготувати фаршироване листя салату, яке заряджає позитивом.
Джерело:
Tasty
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні