Готуємо крильця без крилець: ця пікантна закуска підкорить будь-кого
Для рецепту цих пікантних "крилець" жодна курка не постраждає

Ваші гості не здогадається, що у цих "крильцях" немає м’яса/Фото: кадр з відео
Готові до кулінарної магії? Забудьте про звичайні овочеві страви, адже сьогодні ми перетворимо звичайну цвітну капусту на щось неймовірне! Ці "крильця Баффало" – це не просто вегетаріанська альтернатива популярної закуски, це справжнє гастрономічне відкриття.
Хрусткі зовні, ніжні всередині, щедро вкриті пікантним соусом – вони неодмінно підкорять ваші смакові рецептори та стануть зіркою будь-якого столу!
Рецепт "крилець Баффало" зі цвітної капусти: інгредієнти
Для соусу Баффало:
- 100 г грецького йогурту
- 3 ст.л. майонезу
- 2 ст. л. подрібненої зеленої цибулі
- 1-2 ст. л. молока
Для капусти:
- 1 ст. л. солодкої копченої паприки
- 1/2 ст. л. меленого кмину
- 1 ч. л. часникового порошку
- 100 г борошна
- 200 мл кефіру
- 1 голівка цвітної капусти (500 г), розібрати на суцвіття
Спосіб приготування "крилець Баффало" зі цвітної капусти:
- Розігрійте духовку до 220°C з конвекцією і застеліть деко пергаментним папером.
- Змішайте паприку, кмин, часниковий порошок, борошно і ½ ч. л. солі у великій мисці. Зробіть заглиблення в центрі та вмішайте кефір.
- Занурте у кляр цвітну капусту і перемішайте, щоб покрити її.
- Розкладіть цвітну капусту на деко і готуйте 20-25 хвилин, перевернувши в середині приготування, поки краї не стануть хрусткими.
- Для соусу збийте йогурт, майонез, зелену цибулю, молоко і дрібку солі. Подавайте з цвітною капустою разом.
Їсти овочі та фрукти завжди доречно. Одні з найдоступніших у всі сезони — морква та яблука. З них можна приготувати чудовий салат. Підходящі приправи підкреслять смак та аромат. Складники заправки можна міняти під ваш смак.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!