Болоньєзе по-новому: крутимо роли з куркою та шпинатом
Дуже цікава та оригінальна страва!

Болоньєзе по-новому: крутимо роли з куркою та шпинатом/Фото: przepisy.pl
Роли болоньєзе виглядають дуже апетитно. Вони приваблюють своїм виглядом і ніби промовляють, що треба їх скуштувати.
Що треба:
- курячі грудки - 3 штуки
- шпинат, розморожений та вичавлений з нього сік - 450 грамів
- Натуральна приправа до спагеті болоньєзе - 1 упаковка
- моцарела - 100 грамів
- помідори пелатті - 1 банка
- чилі - 1 штука
- цибуля - 1 штука
- сушені помідори - 50 грамів
- мускатний горіх - 1 щіпка
- зубчики часнику - 2 штуки
- горіхи кеш'ю - 100 грамів
- вершки 18% - 100 мілілітрів
- маргарин - 3 столові ложки
Приготування:
На сковороді з розігрітим жиром обсмажте подрібнений часник, цибулю та перець чилі, додайте шпинат і обсмажте все ще деякий час. Додайте вершки та подрібнені горіхи кеш'ю. Якщо вважаєте за потрібне, приправте до смаку та відставте охолоджуватися. Коли начинка охолоне, додайте дрібно нарізані сушені помідори та сир моцарела.
Викладіть курячі грудки на фольгу, накрийте ще одним шаром фольги та обережно відбийте м’ясо молотком до тонкої консистенції. На м’ясо покладіть порцію шпинату. Акуратно загніть краї м’яса всередину та згорніть все це рулетом, закріплюючи рулетики зубочистками, щоб вони не розгорталися.
Обсмажте рулетики з обох боків на розігрітому жирі, відкладіть їх, в ту ж сковороду вилийте консервовані помідори та ¼ склянки води. Додайте 1 упаковку приправи. Все ретельно перемішайте та доведіть до кипіння. Поверніть рулетики в соус і тушкуйте під кришкою приблизно 15 хвилин, поки м’ясо не приготується.
Раніше ми писали про те, як приготувати фаршировані фрикадельки, що підкорюють серце і шлунок.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!