ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Печиво на сніданок за 30 хвилин — ідеальний перекус для продуктивних ранків

Різне 10:32 - 22 травня 2025

Вони готуються менш ніж за 20 хвилин і ідеально підходять, щоб взяти з собою як перекус

Печиво на сніданок за 30 хвилин — ідеальний перекус для продуктивних ранків

Печиво на сніданок за 30 хвилин — ідеальний перекус для продуктивних ранків/Фото: Budget bytes

Інколи, нам не хочеться їсти зі самого ранку або просто немає часу готувати, але енергію потрібно звідкись узяти. Для цього є цей прекрасний рецепт корисного сніданкового печива. З'їли кілька штучок й уже протримаєтесь до повноцінного прийому їжі. Вони м’які та їх приємно жувати, не надто солодкі, їх можна легко приготувати лише в одній мисці. Вони також є ідеальним сніданком, який можна взяти з собою і зробити свій ранок максимально продуктивним.

Інгредієнти

  • 2 стиглих банани
  • 85 грамів арахісового масла, злегка розтопленого
  • 80 мілілітрів кленового сиропу
  • Півтори чайної ложки ванільного екстракту
  • 160 грамів вівсяних пластівців
  • 1 чайна ложка кориці
  • ½ чайної ложки солі
  • 60 грамів сушеної журавлини
  • 40 грамів нарізаних горіхів пекан

Спосіб приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм. У великій мисці добре розімніть виделкою банани.
  2. Додайте в миску арахісове масло, кленовий сироп і ванільний екстракт. Перемішайте разом з банановим пюре до однорідності. Потім додайте в миску овес, корицю та сіль. Перемішайте до однорідності.
  3. Тепер додайте сушену журавлину та нарізані горіхи пекан у тісто до однорідності.
  4. Вистеліть деко пергаментним папером. Використовуйте середню лопатку для печива або ложку, щоб зачерпнути тісто для печива порціями приблизно по 2 столові ложки.
  5. Викладіть печиво на деко на відстані приблизно 5-7 сантиметрів одне від одного. Використовуйте зворотну сторону ложки, щоб трохи розплющити печиво, оскільки воно не буде розповзатися в духовці.
  6. Випікайте печиво 15-17 хвилин або до золотистої скоринки. Вийміть печиво з духовки та дайте йому трохи охолонути на деку, перш ніж перекласти на решітку для повного охолодження. Повторіть з тістом, що залишилося. Смачного!

Салат із смаженої цвітної капусти з поблано та нутом.

Джерело: Budget Bytes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин