Забудьте все, що знали: цей рецепт американської смаженої курки змінить ваше уявлення про мʼясо
Спробуйте американську класику з хрусткою скоринкою

Секрети ідеальної смаженої курки/Фото: кадр з відео
Приготуйтеся відкрити для себе справжній смак американської кулінарної класики! Цей рецепт — ваш квиток у світ ідеально хрусткої золотистої скоринки та неймовірно соковитого м'яса.
Забудьте про суху, прісну курку: ми розкриємо всі секрети, що перетворять звичайну страву на справжній шедевр. Готуйтеся дивувати близьких і насолоджуватися кожним шматочком цієї легендарної страви!
Рецепт смаженої американської курки: інгредієнти
- ціла курка, розрізана на 10 частин (2 ніжки, 2 стегна, 2 крила, 4 грудки)
- 4 склянок води
- 3 ложки солі
- 1 склянка молока
- 2 яйця
- 1 склянка борошна
- 2 ложки кукурудзяного борошна
- 2 ложки сушеного орегано
- олія для смаження
Спосіб приготування смаженої американської курки:
- Замочіть курку у воді з сіллю мінімум на 2 години в холодильнику.
- Змішайте молоко та яйця і вмочіть у цю суміш шматочки курки.
- Змішайте 1 склянку борошна, 2 ст. л. кукурудзяного борошна, 2 ч. л. сушеного орегано і 2 ч. л. приправ. Покрийте цією сумішшю мʼясо.
- Смажте курку під закритою кришкою перші пʼять хвилин, далі без кришки.
- Коли шматочки стануть золотисто-коричневими, переверніть.
- Головне – накрити кришкою на самому початку, щоб розпочався процес приготування всередині курки, а потім зняти кришку наприкінці приготування, щоб скоринка вийшла хрусткою і золотисто-коричневою.
Свиняча рулька, запечена в пиві, виглядає дуже апетитно. Вона приковує погляди, руки з виделками і носи. Пройти повз просто неможливо!
Джерело:
Food
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні