Як піца, тільки краще: готуємо чудові піца-бомбочки
Ця страва може бути як закускою, так і повноцінним прийомом їжі

Як піца, тільки краще: готуємо чудові піца-бомбочки/Фото: Comfort Cooks Recipes
Піца-бомбочки — це найкращий спосіб їсти піцу без необхідності замовляти чи готувати її самостійно. Ці піци-бомби надзвичайно прості у приготуванні, змащені часниковим маслом і наповнені пепероні та сиром. Вони ідеально підійдуть як закуска або як основна страва.
Інгредієнти
- 2 листи листкового тіста (500 грамів), розморожені
- 140 грамів сиру моцарела
- Баночка соусу для піци
- Ковбаса пепероні
- 60 грамі розтопленого вершкового масла
- Четвертинка чайної ложки часникового порошку
- Чайна ложка приправи “Італійські трави”
- 2 столові ложки тертого сиру пармезан
Спосіб приготування
- Розріжте листкове тісто на 9 рівних квадратних частин.
- Додайте 1 чайну ложку соусу для піци на кожен квадратик.
- Додайте шматочки моцарели (приблизно по 10 грамів) поверх томатного соусу. Покладіть по два шматочки пепероні на кожен квадратик тіста.
- Сформуйте зі шматків тіста кульки та викладіть на деко з антипригарним покриттям.
- Поставте у нагріту до 200 градусів духовку й випікайте приблизно 20 хвилин.
- У невеликій мисці змішайте розтоплене масло, часниковий порошок, італійські трави та сир пармезан.
- Витягнувши піца-бомбочки з духовки, змастіть їх зверху сумішшю часникового масла.
- Подавайте з соусом для піци, що залишився. Смачного!
Раніше ми писали про те, як приготувати бургер на плиті.
Джерело:
Tasty
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні