ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірно густий, ароматний і ситний: гороховий суп, який готується сам

Різне 14:54 - 08 травня 2025

Рецепт, який зігріває душу

Неймовірно густий, ароматний і ситний: гороховий суп, який готується сам

Неймовірно густий, ароматний і ситний: гороховий суп, який готується сам / Фото: Freepik

Рецепт класичного горохового супу на всі часи.

Вам знадобиться:

  • 2 з чвертю склянки сушеного гороху, добре промитого
  • 2 літри холодної води, плюс ще за потреби
  • 1 кістка шинки
  • 2 цибулини, тонко нарізані
  • пів чайної ложки солі
  • чверть чайної ложки чорного меленого перцю
  • 1 щіпка сушеного майорану
  • 3 стебла селери, нарізані
  • 3 морквини, нарізані
  • 1 картопля, нарізана кубиками

Спосіб приготування

  1. Помістіть горох у велику каструлю і залийте кількома сантиметрами холодної води. Залиште на 1 годину або на ніч. Злийте воду, промийте і поверніть горох у каструлю.
  2. Додайте 2 літри холодної води, кістку шинки, цибулю, сіль, перець і майоран у каструлю. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть півтори години, періодично помішуючи.
  3. Видаліть кістку шинки. Відріжте м'ясо, наріжте кубиками і поверніть м'ясо в суп.
  4. Додайте селеру, моркву та картоплю.
  5. Варіть повільно, без кришки, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 30-40 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом вечері, від якої не погладшаєш.

Джерело: Allrecipes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин