Рамен з часниковим маслом: вечеря/обід сподобається всім!
Замініть курячий бульйон на овочевий, і у вас буде швидкий та легкий вегетаріанський варіант

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Підніміть звичайну стару 2-хвилинну локшину швидкого приготування або рамен на новий рівень за допомогою зимової зелені та нашого казкового часникового масла. Замініть курячий бульйон на овочевий, і у вас буде швидка й легка вегетаріанська вечеря (або обід), яка сподобається всім!
Інгредієнти:
- 4 упаковки рамену або 2-хвилинної локшини
- 200 г несоленого масла кімнатної температури
- 6 зубчиків часнику, розчавлених
- 1 ст. л. дрібно нарізаного листя плосколистої петрушки
- 4 стебла листової капусти (кейлу), листя подрібнити
- 1 пучок броколі, розрізаний уздовж навпіл
- 1 ст. л. кукурудзяного борошна
- 250 мл (1 склянка) овочевого бульйону з пониженим вмістом солі
- 4 ст. л. світлого або соєвого соусу з пониженим вмістом солі
- 4 яйця
Приготування:
Крок 1
Підготуйте локшину згідно з інструкцією на упаковці. Зцідіть воду і відкладіть у бік.
Крок 2
Змішайте в мисці масло, часник і петрушку.
Крок 3
Розігрійте велику сковороду на сильному вогні. Додайте трохи більше половини часникового масла. Коли воно розтопиться, додайте капусту й броколі. Готуйте, час від часу помішуючи, 2–3 хвилини.
Крок 4
Змішайте кукурудзяне борошно і ¼ склянки бульйону в мисці. Додайте решту бульйону та соєвий соус. Влийте до овочів і доведіть до кипіння, помішуючи, доки не загусне. Додайте локшину, перемішайте, щоб вона вкрилася соусом.
Крок 5
Розкладіть локшину по сервувальних мисках. Поверніть сковороду на вогонь та підсмажте яйця протягом 2–3 хвилин, або поки білки не схопляться, а жовтки не залишаться рідкими. Покладіть по яйцю у кожну миску з локшиною, закінчіть ложкою решти часникового масла і посипте кунжутом.
Ідея швидкої та легкої вечері: Легкий песто з курки та овочів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!