ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші (День 3)

Різне 12:50 - 09 червня 2025

Яловичина теріякі та рис в одній каструлі

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Тиждень ідей для страв, які можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші. Підготовка їжі на тиждень стала набагато простішою з цими швидкими, бюджетними рецептами. Кожна страва з цього плану харчування займає 45 хвилин або менше, і вони обов’язково сподобаються всій родині. Бонус: ці страви можна використовувати як для вечері, так і як наповнювач для ланчбоксів дітей на наступний день. Вони також ідеально підходять як залишки або страви, приготовлені заздалегідь, для офісу. Прощавайте, дорогі обіди!

День 3 – Запечена паста по-флорентійськи з тунцем у вершковому соусі

Ця проста вечеря з яловичого фаршу готується всього за 20 хвилин і потребує лише кількох інгредієнтів, тож вона не вдарить по вашому бюджету!

Інгредієнти:

  • 4 зелені цибулини-шалот
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 500 г яловичого фаршу
  • 125 мл (1/2 склянки) маринаду теріякі
  • 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 500 г пакування замороженої овочевої суміші для смаження
  • 450 г пакування довгозернистого рису для мікрохвильовки

Готуємо: Крок 1

Дрібно наріжте 2 цибулини-шалот, а решту наріжте довгими тонкими смужками. Покладіть тонко нарізані смужки у миску з крижаною водою, щоб вони закрутились, поки не знадобляться.

Крок 2

Розігрійте олію у великій глибокій сковороді або воку на сильному вогні. Додайте яловичину. Готуйте, розбиваючи грудки дерев'яною ложкою, протягом 5 хвилин. Змішайте маринад теріякі та кукурудзяний крохмаль у невеликій мисці до однорідної консистенції. Додайте до яловичини та перемішайте. Додайте овочі. Накрийте кришкою та готуйте, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин або поки овочі не прогріються.

Крок 3

Розігрійте рис, дотримуючись інструкції на упаковці. Додайте нарізану цибулю-шалот і перемішайте. Злийте воду з завитого шалоту. Розкладіть рисову суміш по сервірувальних мисках і викладіть зверху яловичину теріякі. Перед подачею прикрасьте завитками шалоту.

Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші (День 1).

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин