Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші (День 3)
Яловичина теріякі та рис в одній каструлі

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Тиждень ідей для страв, які можна приготувати заздалегідь, щоб заощадити час і гроші. Підготовка їжі на тиждень стала набагато простішою з цими швидкими, бюджетними рецептами. Кожна страва з цього плану харчування займає 45 хвилин або менше, і вони обов’язково сподобаються всій родині. Бонус: ці страви можна використовувати як для вечері, так і як наповнювач для ланчбоксів дітей на наступний день. Вони також ідеально підходять як залишки або страви, приготовлені заздалегідь, для офісу. Прощавайте, дорогі обіди!
День 3 – Запечена паста по-флорентійськи з тунцем у вершковому соусі
Ця проста вечеря з яловичого фаршу готується всього за 20 хвилин і потребує лише кількох інгредієнтів, тож вона не вдарить по вашому бюджету!
Інгредієнти:
- 4 зелені цибулини-шалот
- 1 ст. л. рослинної олії
- 500 г яловичого фаршу
- 125 мл (1/2 склянки) маринаду теріякі
- 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 500 г пакування замороженої овочевої суміші для смаження
- 450 г пакування довгозернистого рису для мікрохвильовки
Готуємо: Крок 1
Дрібно наріжте 2 цибулини-шалот, а решту наріжте довгими тонкими смужками. Покладіть тонко нарізані смужки у миску з крижаною водою, щоб вони закрутились, поки не знадобляться.
Крок 2
Розігрійте олію у великій глибокій сковороді або воку на сильному вогні. Додайте яловичину. Готуйте, розбиваючи грудки дерев'яною ложкою, протягом 5 хвилин. Змішайте маринад теріякі та кукурудзяний крохмаль у невеликій мисці до однорідної консистенції. Додайте до яловичини та перемішайте. Додайте овочі. Накрийте кришкою та готуйте, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин або поки овочі не прогріються.
Крок 3
Розігрійте рис, дотримуючись інструкції на упаковці. Додайте нарізану цибулю-шалот і перемішайте. Злийте воду з завитого шалоту. Розкладіть рисову суміш по сервірувальних мисках і викладіть зверху яловичину теріякі. Перед подачею прикрасьте завитками шалоту.
Страва, яку можна приготувати заздалегідь, щоб зекономити час і гроші (День 1).
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!