ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Лісові аромати на вашій тарілці: перепілка у вершковому соусі з грибами

Різне 17:54 - 13 червня 2025

Вишукано і надзвичайно смачно!

Лісові аромати на вашій тарілці: перепілка у вершковому соусі з грибами

Лісові аромати на вашій тарілці: перепілка у вершковому соусі з грибами/Фото: cuisineaz.com

З перепілок виходять гарні вишукані страви, адже це м’ясо дуже ніжне та ароматне. Лісові гриби чудово доповнюють його. Страва готується приблизно годину і 20 хвилин. Вона може стати чудовою романтичною вечерею або сімейним обідом.


Що треба:

  • Перепілка - 4 штуки
  • Гливи звичайні - 300 г
  • Лисички - 300 г
  • Білі гриби - 300 г
  • Цибуля - 1 штука
  • Легкий рідкий крем-фреш з 8% жирності - 3 ст. л.
  • Маргарин - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Сіль, перець

Приготування:

Очистіть та дрібно наріжте цибулю. Ретельно помийте гриби. Лисички та гливи ніжніші за білі гриби, тому очистіть їх обережно. Дрібно наріжте. Обсмажте нарізану цибулю в посудині з товстим дном з невеликою кількістю маргарину.

Додайте перепілок та готуйте 10 хвилин, кілька разів перевертаючи. Приправте сіллю та перцем. Додайте гриби, крем-фреш та гірчицю. Добре перемішайте та накрийте кришкою. Тушкуйте приблизно 20 хвилин на слабкому вогні.

Коли птиця приготується, викладіть її на тарілку, оточену лісовими грибами.

Перепілка з грибами добре смакує з картопляним пюре, запеченою картоплею, рисом або булгуром. Окремо можна стушкувати овочі чи зробити свіжий салат. Ідилію доповнить хрусткий багет або чіабатта. До страви пасує трав’яний чай, лимонад, біле сухе вино.

Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальне лечо з кабачків.

Джерело: cuisineaz.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин