Експерти розсудили, на чому вівсяна каша буде смачнішою — на молоці чи воді?
Цю кашу легко урізноманітнити додатками

Експерти розсудили, на чому вівсяна каша буде смачнішою — на молоці чи воді?/Фото: pexels
Для багатьох людей вівсяна каша є ідеальним сніданком. Вона проста в приготуванні, при цьому поживна і ситна. Щоправда, так і незрозуміло, з чим краще її готувати: з водою чи з молоком. Експерти вичерпно відповіли на це запитання.
Деталі
Спеціалісти зазначають, що варити вівсянку на воді є практичним. Так не перебивається смак самої вівсянки, а кількість калорій залишається мінімальною. Якщо ж ви хочете отримати більш насичений смак, то варто додати молока. З цим продуктом вівсянка буде кремовою, густою і особливо приємною.
Вівсянка з молоком виходить щільна і злегка бархатиста. Така каша є чудовою базою для додатків типу фруктів, меду та горішків. Саме з такими доповненнями вівсянка розкриває всі свої смакові якості.
Окрім того, молоко посилює і поживну цінність страви, адже у його складі є кальцій, білок, вітамін D. Всі ці елементи важливі для насичення організму енергією.
Люди, які не вживають молоко, можуть замінити його рослинними альтернативами. Мигдальне, вівсяне, соєве молоко додадуть каші потрібних акцентів.
Раніше ми писали про те, як приготувати овочеву лазанью.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!