Закрути смачно! Рулетики з кабачка з фаршем — ідея для сімейної вечері
Весняна страва з присмаком смаку

Закрути смачно! Рулетики з кабачка з фаршем — ідея для сімейної вечері/Фото: przepisy.pl
Рулетики з кабачка з фаршем дуже соковиті та приємні на смак. Соус надає їм особливої м’якості та аромату. Така страва корисна, адже поєднує у собі м’ясо та овочі.
Що треба:
- зелені кабачки - 3 штуки
- яловичий та свинячий фарш - 500 грамів
- консервовані помідори пелатті - 1 упаковка
- соус до спагеті болоньєзе - 1 упаковка
- моцарела - 100 грамів
- свіжий базилік - 1 пучок
- тортилья -1 упаковка
- натуральний йогурт - 200 мілілітрів
- часникова заправка для салату - 1 упаковка
- оливкова олія - 3 столові ложки
- сіль - 1 чайна ложка
Приготування:
У каструлі обсмажте фарш на розігрітому жирі. Смажте, поки весь сік не випарується, потім додайте консервовані помідори та соус. Перемішайте та готуйте приблизно 3-4 хвилини.
Кабачки наріжте вздовж тонкими скибочками та посипте сіллю. Як тільки скибочки кабачків стануть м’якими, промийте овочі під проточною водою, щоб видалити сіль. Промокніть скибочки кабачків, розкладіть їх на дошці, полийте м’ясним соусом, посипте зверху тертим сиром, покладіть у кожен рулет листочок базиліка та згорніть все рулетом. Додатково загорніть кабачки в смужку тортильї шириною 3 см. Викладіть підготовлені рулетики в жаростійку форму.
Випікайте все в розігрітій до 200°C духовці приблизно 15-20 хвилин. Подавайте готові роли з часниковим соусом. Для цього змішайте йогурт із часниковою заправкою для салату.
Раніше ми писали про те, як зробити з молодої картоплі гастрошедевр.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!