Мус з копченої скумбрії для вибагливих гурманів
Ця закуска зробить ваш фуршет гарним та незабутнім

Мус з копченої скумбрії для вибагливих гурманів/Фото: przepisy.pl
Мус з копченої скумбрії дуже легкий і насичений смаком. Цю закуску зручно намазати на тост, хрусткий крекер чи навіть овочеві слайси. Також мус можна накласти в тарталетки. Це виглядатиме дуже гарно, майже як ресторанна їжа.
Що треба:
- копчена скумбрія середнього розміру - 2 штуки
- зелена цибуля з цибулею-шніт - 2 штуки
- маринований огірок - 2 штуки
- майонез - 4 столові ложки
- редька - 1 пучок
- гостра гірчиця, бажано діжонська - 1 столова ложка
- кріп - 1 пучок
- кілька крапель універсальної рідкої делікатесної спеції Knorr
Приготування:
Зніміть шкурку з скумбрії, розріжте її навпіл, видаліть кістки та очистіть м’ясо від темних плям. Розірвіть рибу руками на невеликі шматочки та покладіть у миску. Наріжте зелену цибулю та очищені мариновані огірки дрібними кубиками, а цибулю-шніт дрібно порубайте. Редиску помийте, видаліть корінь і наріжте півскибочками. Подрібніть кріп.
У мисці змішайте всі інгредієнти з гірчицею та майонезом. Майонез зв'яже всі інгредієнти в одну пасту та додасть їм потрібного смаку. Приправте готову пасту дрібкою перцю та кількома краплями рідкої приправи.
За бажанням у мус можна додати часник, яйце або маринований огірок.
Тости з мусом чудово смакують до вареної або печеної картоплі. Картину доповнить чай з лимоном або вино. Закуска також гарно поєднується з вареними яйцями чи омлетом.
Раніше ми писали про те, як приготувати рулетики з кабачка з фаршем.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!