ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Голубці з іншої кулінарної галактики: без м’яса, але зі смаком "вау"

Різне 13:30 - 19 травня 2025

Прості інгредієнти здатні створити чудовий результат

Голубці з іншої кулінарної галактики: без м’яса, але зі смаком "вау"

Голубці з іншої кулінарної галактики: без м’яса, але зі смаком "вау"/Фото: przepisy.pl

Голубці без м’яса можуть бути смачними. Гречана начинка з грибами створює гармонійний смак. Соус додає пікантності та соковитості.

Страва чудово підходить для пісного обіду або для людей, які люблять вегетаріанську їжу. До неї пасує томатний та грибний соуси, а також сметана та йогурт у разі, якщо ви не тримаєте піст. Зверху можна прикрасити подрібненою зеленню.

Що треба:

  • капуста - 1 штука
  • гречана крупа - 400 грамів
  • печериці - 300 грамів
  • приправа для курки в грибному соусі - 1 упаковка
  • грибний бульйон з лісовими боровиками - 1 штука
  • вода - 200 мілілітрів
  • мелений чорний перець - 1 щіпка
  • олія - 2 столові ложки

Приготування:

З капусти зніміть листя та бланшуйте їх у окропі. Зваріть гречану крупу. Гриби очистіть, наріжте невеликими шматочками, обсмажте на оливковій олії. Приправте перцем до смаку. Після охолодження змішайте гриби з крупою.

Викладіть начинку на капустяне листя та загорніть їх, щоб вона не випадала.Помістіть підготовлені голубці в глибоку каструлю, залийте бульйоном і тушкуйте 20 хвилин на слабкому вогні.

Коли капуста та крупа стануть м’якими, додайте грибний бульйон. Тушкуйте до готовності.

Страва найкраще смакує, коли гаряча. З доповненням у вигляді соусу вийде надзвичайна насолода. Їсти захочеться повільно, щоб розтягнути задоволення.

Раніше ми писали про те, як приготувати салат, що хрумтить щастям.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин