Голубці з іншої кулінарної галактики: без м’яса, але зі смаком "вау"
Прості інгредієнти здатні створити чудовий результат

Голубці з іншої кулінарної галактики: без м’яса, але зі смаком "вау"/Фото: przepisy.pl
Голубці без м’яса можуть бути смачними. Гречана начинка з грибами створює гармонійний смак. Соус додає пікантності та соковитості.
Страва чудово підходить для пісного обіду або для людей, які люблять вегетаріанську їжу. До неї пасує томатний та грибний соуси, а також сметана та йогурт у разі, якщо ви не тримаєте піст. Зверху можна прикрасити подрібненою зеленню.
Що треба:
- капуста - 1 штука
- гречана крупа - 400 грамів
- печериці - 300 грамів
- приправа для курки в грибному соусі - 1 упаковка
- грибний бульйон з лісовими боровиками - 1 штука
- вода - 200 мілілітрів
- мелений чорний перець - 1 щіпка
- олія - 2 столові ложки
Приготування:
З капусти зніміть листя та бланшуйте їх у окропі. Зваріть гречану крупу. Гриби очистіть, наріжте невеликими шматочками, обсмажте на оливковій олії. Приправте перцем до смаку. Після охолодження змішайте гриби з крупою.
Викладіть начинку на капустяне листя та загорніть їх, щоб вона не випадала.Помістіть підготовлені голубці в глибоку каструлю, залийте бульйоном і тушкуйте 20 хвилин на слабкому вогні.
Коли капуста та крупа стануть м’якими, додайте грибний бульйон. Тушкуйте до готовності.
Страва найкраще смакує, коли гаряча. З доповненням у вигляді соусу вийде надзвичайна насолода. Їсти захочеться повільно, щоб розтягнути задоволення.
Раніше ми писали про те, як приготувати салат, що хрумтить щастям.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!