ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Для фанатів бургерів: ідеальні бріош-булочки власного приготування

Різне 11:12 - 24 травня 2025

Дайте булочкам повністю охолонути, після чого їх можна заморозити

Для фанатів бургерів: ідеальні бріош-булочки власного приготування

Бріош-булочки власного приготування/Фото: AI

Бріош-булочки — це ідеальна основа для домашніх бургерів чи хот-догів. Вони мають ніжну, м’яку текстуру, легку солодкавість і неймовірно апетитну золотисту скоринку. Завдяки вершковому смаку та пухкій структурі ці булочки чудово поєднуються як із соковитими м’ясними начинками, так і з класичними сосисками.

Необхідні інгредієнти для тіста:

  • 120 мл теплого молока.
  • 120 мл теплої води.
  • 15 г свіжих дріжджів або 5 г сухих.
  • 3 яєчні жовтки.
  • 2 ст. л. цукру.
  • 1 ч. л. солі.
  • 450–500 г борошна пшеничного.
  • 40 г м’якого вершкового масла.

Для змащування:

  • 1 жовток.
  • 20 мл вершків.

Спосіб приготування:

  • У мисці з’єднайте тепле молоко, воду, дріжджі та цукор. Залиште на 5–10 хвилин, щоб дріжджі “ожили”.
  • Додайте жовтки, сіль і поступово вводьте борошно. Замішуйте м’яке й еластичне тісто.

Смак, що зводить з розуму: ця брускетта – ваша гастрономічна ейфорія.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин