Для фанатів бургерів: ідеальні бріош-булочки власного приготування
Дайте булочкам повністю охолонути, після чого їх можна заморозити

Бріош-булочки власного приготування/Фото: AI
Бріош-булочки — це ідеальна основа для домашніх бургерів чи хот-догів. Вони мають ніжну, м’яку текстуру, легку солодкавість і неймовірно апетитну золотисту скоринку. Завдяки вершковому смаку та пухкій структурі ці булочки чудово поєднуються як із соковитими м’ясними начинками, так і з класичними сосисками.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- 120 мл теплого молока.
- 120 мл теплої води.
- 15 г свіжих дріжджів або 5 г сухих.
- 3 яєчні жовтки.
- 2 ст. л. цукру.
- 1 ч. л. солі.
- 450–500 г борошна пшеничного.
- 40 г м’якого вершкового масла.
Для змащування:
- 1 жовток.
- 20 мл вершків.
Спосіб приготування:
- У мисці з’єднайте тепле молоко, воду, дріжджі та цукор. Залиште на 5–10 хвилин, щоб дріжджі “ожили”.
- Додайте жовтки, сіль і поступово вводьте борошно. Замішуйте м’яке й еластичне тісто.
Смак, що зводить з розуму: ця брускетта – ваша гастрономічна ейфорія.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні